פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0משחק במקום הרדמות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת ה 3 חודשים נרדמה עד עתה על הבטן (אני מרגיעה עלי עד שמתחילה להתנמנם ואז מניחה במיטה כשהיא עוד ערה) בביקור האחרון אצל הרופאה ננזפתי קשות על ההרגל המגונה וכעת אני מנסה לגרום לבתי להירדם על הגב או הצד.
מה שקורה זה שממצב של ישנוניות היא פוקחת עיניים בשניה שאני מניחה אותה במיטה ואז מחייכת ורוצה לשחק, אני שוב לוקחת אותה אלי מרגיעה היא מתנמנמת, אני מניחה במיטה ואז שוב היא מתעוררת מה שלא היה קורה בשכיבה על הבטן.
אם אני משאירה אותה לבדה על הגב להירדם היא מתחילה לשחק ומבזבזת זמן שינה יקר.
האם עלי להניח לה לשחק עם עצמה עד שתרדם או תתחיל לבכות ואז לעזור לה? או שעלי שוב לעזור לה להיכנס למוד ישנוני? ומה אני יכולה לעשות עם הידיים שמתנפנפות ומעירות אותה (כשרק נולדה נהגתי לעטוף אותה).
דבר ראשון שווה לנסות שוב את העיטוף. גם כהרדמה על הגב וגם כפתרוןי יעיל לידיים שמעירות אותה.
לגבי ההירדמות, עשי טקס שינה מכין גם בשנות היום וכשהיא רגועה ומוכנה לשינה הניחי במיטה. אם היא רגועה אפשר להניח לה להירדם ואם לא שבי לידה ותני לה מגע וליטוף ונסי לעזור לה להירדם אבל כשהיא במיטה.
אפשר בגיל הזה מדי פעם לקחת אותה בבוקר לטיול בעגלה ושם היא גם תירדם על הגב.
לרוב הירדמות על הצד היא קלה יותר.
באופן כללי הרעיון הןא לצמצם לה גירןיים אם זה לסגור את התריסים כדי דיהיה חושך, להוציא צעצועים ובובות אם יש במיטה וכו.. לא לשתף פעולה עם המשחק אלא כל הזמן להרגיע ולכוון לשינה.
בהצלחה
1. משחק במקום הרדמות
20/05/2013 20:57
שלום רב,בתי בת ה 3 חודשים נרדמה עד עתה על הבטן (אני מרגיעה עלי עד שמתחילה להתנמנם ואז מניחה במיטה כשהיא עוד ערה) בביקור האחרון אצל הרופאה ננזפתי קשות על ההרגל המגונה וכעת אני מנסה לגרום לבתי להירדם על הגב או הצד.
מה שקורה זה שממצב של ישנוניות היא פוקחת עיניים בשניה שאני מניחה אותה במיטה ואז מחייכת ורוצה לשחק, אני שוב לוקחת אותה אלי מרגיעה היא מתנמנמת, אני מניחה במיטה ואז שוב היא מתעוררת מה שלא היה קורה בשכיבה על הבטן.
אם אני משאירה אותה לבדה על הגב להירדם היא מתחילה לשחק ומבזבזת זמן שינה יקר.
האם עלי להניח לה לשחק עם עצמה עד שתרדם או תתחיל לבכות ואז לעזור לה? או שעלי שוב לעזור לה להיכנס למוד ישנוני? ומה אני יכולה לעשות עם הידיים שמתנפנפות ומעירות אותה (כשרק נולדה נהגתי לעטוף אותה).
מאת: אורח/ת
2. שינה על הגב
22/05/2013 17:33
היידבר ראשון שווה לנסות שוב את העיטוף. גם כהרדמה על הגב וגם כפתרוןי יעיל לידיים שמעירות אותה.
לגבי ההירדמות, עשי טקס שינה מכין גם בשנות היום וכשהיא רגועה ומוכנה לשינה הניחי במיטה. אם היא רגועה אפשר להניח לה להירדם ואם לא שבי לידה ותני לה מגע וליטוף ונסי לעזור לה להירדם אבל כשהיא במיטה.
אפשר בגיל הזה מדי פעם לקחת אותה בבוקר לטיול בעגלה ושם היא גם תירדם על הגב.
לרוב הירדמות על הצד היא קלה יותר.
באופן כללי הרעיון הןא לצמצם לה גירןיים אם זה לסגור את התריסים כדי דיהיה חושך, להוציא צעצועים ובובות אם יש במיטה וכו.. לא לשתף פעולה עם המשחק אלא כל הזמן להרגיע ולכוון לשינה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה