סימונה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. סימונה
23/05/2013 10:11
שלום רב, בתי בת 5 חודשים ועדיין זמן הערות שלה בין תנומות לא עולה על שעה וחצי.. לעיתים שעתיים.. כבר אחרי שעה וחצי מתחילה לפהק, לשפשף עיניים ולא רוצה לשחק יותר.. מצב זה גורם לכך שיש במהלך היום 4 תנומות ( לא כולל שנת הלילה).. האם לא אמורה להחזיק יותר זמן ? יש לציין כי לעיתים נרדמת בקלות ולעיתים מתקשה קצת יותר.. כמו כן שנת הלילה מתחילה בין 19:30 ל-20:00 והיא מתעוררת או פעם או פעמיים לאוכל ..וחוזרת לישון עצמאית.. מתעוררת בבוקר בין 6:30 ל-7:00.. אם כי בינים האחרונים חל. להקדים יקיצה ל-6:00

תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. סימונה
23/05/2013 13:15
היי,
זה עדיין בסדר. זה תלוי גם כמה הוא ישן בכל תנומה ביום.
נשמע שהוא ישן מספיק שעות (צריך בממוצע כ-15 שעות ביממה).
יחד עם זאת, אם את חוששת שהוא ישן יותר מדי אז כדאי להתייעץ עם רופא ילדים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. בעיה דומה
26/05/2013 18:21
שלום,
הבת שלי בת 4.5 חודשים. היא ישנה כמעט כמו הבת של סימונה.
במהלך היום היא ישנה כל שעה וחצי- שעתיים למשך כ 3/4 שעה. לעיתים גם שעתיים,
ובלילה היא הולכת לישון ב 19:30, נרדמת ללא קושי, אך מתעוררת בסביבות 1 בלילה. היא חוזרת לישון די בקלות, ללא אוכל, וקמה שוב,על מנת לאכול, בסביבות 2. גם כאן היא נרדמת יחסית בקלות אך מתעוררת שוב ב 4:30 ואז יותר קשה לה לחזור לישון.
את הבוקר היא מתחילה בסביבות 6.

השאלה שלי היא כיצד ניתן למנוע את התעוררויות של 1 ו 4:30?
אגב, עד לפני כחודש לא היא לא התעוררה ב 1
לאחר מספר לילות בהם ראיתי כי היא לא מסיימת את כל האוכל בלילה (90 מ׳ל) הורדתי לה כמויות (ל 60 מ״ל) האם לעלות בחזרה?

תודה מראש!
מאת: אורח/ת
4. קשר בין האוכל לשינה
27/05/2013 13:54
כדאי להעלות את האוכל חזרה ולו רק בשביל לוודא שהיא לא מתעוררת מתוך רעב. במקביל התחילי לוודא שהיא לא תירדם בזמן האוכל ונתקי אותה לפני כן , כך היא תלמד לאכול כשהיא רעבה ולא בשביל שזה יעזור לה לחזור לישון. אחרי שהיא תאכל ותכנס למיטה ערה ותירדם עצמאית ייתכן והיא תוריד את הארוחה בעצמה אבל אם לא בגיל 5 חודשים תוכלי להתחיל בצורה יזומה לדחות לה את שעת האוכל בכל כמה לילות בשעה עד שלא יהיה אוכל בלילה (זה בהנחה כמובן שהיא אוכלת וב במהלך היום ועולה יפה במשקל).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד