בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה
28/05/2013 10:27
שלום, אשמח לעצתכם/ן.

ביתי בת 5 חודשים נרדמת כרגע רק בעגלה (באמבטיה) בנענוע די מסיבי... היא נרדמת אך ורק על הבטן.
האמבטיה מתחילה להיות קטנה לגודלה ואני מאוד חוששת מהרגע שנצטרך לעבור לטיולון, בו אין אפשרות לשכב על הבטן.
איך הייתם/ן מציעות/ים להרגיל אותה לישון במיטה שלה? הייתי רוצה לעשות זאת באופן הדרגתי ולא בשיטת "5 הדקות" בו נותנים לה לבכות ומרגיעים...

האם להשאיר אותה בשלב ראשון בעגלה עם נענועים קטנים בלבד? ואח"כ ללא נענועים בכלל? האם ישר לשים אותה במיטה?

תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה
28/05/2013 21:10
היי,

הדבר האידאלי לעשות הוא להתחיל וללמד אותה להירדם במיטה שלה ולא בעגלה. אפשר כמובן להיעזר שם כרגע בנדנודים, ליטופים, טפיחות וכו'.. כל מה שעוזר. אני לא מאמינה בשיטת "5 הדקות" שנותנת לתינוק לבכות ולהתמודד בעצמו עם משהו שהוא לא ממש יודע לעשות. יחד עם זאת, חשוב להבין שברגע שתתחילי בשינוי יהיה בכי. אבל בניגוד ל-5 דקות את אמורה להיות לידה במהלך כל ההרדמה ולתת לה מענה לבכי. כלומר, אם את לא מצליחה להרגיע במיטה אז הרימי על הידיים, הרגיעי, והחזירי למיטה. אחרי 2-3 לילות הבכי יפחת עד שייפסק לחלוטין.
אם את מרגישה שאת צריכה יותר הדרגה אז את יכולה לנסות את זה קודם בעגלה ללא נדנוד כפי שציינת, ובכל זאת, המעבר למיטה יוביל להתנגדות טבעית בהתחלה.

מומלץ מאוד להתחיל ללמד אותה להירדם גם על הגב או בכל תנוחה אחרת.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד