פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת 5 חודשים נרדמת כרגע רק בעגלה (באמבטיה) בנענוע די מסיבי... היא נרדמת אך ורק על הבטן.
האמבטיה מתחילה להיות קטנה לגודלה ואני מאוד חוששת מהרגע שנצטרך לעבור לטיולון, בו אין אפשרות לשכב על הבטן.
איך הייתם/ן מציעות/ים להרגיל אותה לישון במיטה שלה? הייתי רוצה לעשות זאת באופן הדרגתי ולא בשיטת "5 הדקות" בו נותנים לה לבכות ומרגיעים...
האם להשאיר אותה בשלב ראשון בעגלה עם נענועים קטנים בלבד? ואח"כ ללא נענועים בכלל? האם ישר לשים אותה במיטה?
תודה מראש
הדבר האידאלי לעשות הוא להתחיל וללמד אותה להירדם במיטה שלה ולא בעגלה. אפשר כמובן להיעזר שם כרגע בנדנודים, ליטופים, טפיחות וכו'.. כל מה שעוזר. אני לא מאמינה בשיטת "5 הדקות" שנותנת לתינוק לבכות ולהתמודד בעצמו עם משהו שהוא לא ממש יודע לעשות. יחד עם זאת, חשוב להבין שברגע שתתחילי בשינוי יהיה בכי. אבל בניגוד ל-5 דקות את אמורה להיות לידה במהלך כל ההרדמה ולתת לה מענה לבכי. כלומר, אם את לא מצליחה להרגיע במיטה אז הרימי על הידיים, הרגיעי, והחזירי למיטה. אחרי 2-3 לילות הבכי יפחת עד שייפסק לחלוטין.
אם את מרגישה שאת צריכה יותר הדרגה אז את יכולה לנסות את זה קודם בעגלה ללא נדנוד כפי שציינת, ובכל זאת, המעבר למיטה יוביל להתנגדות טבעית בהתחלה.
מומלץ מאוד להתחיל ללמד אותה להירדם גם על הגב או בכל תנוחה אחרת.
בהצלחה
1. בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה
28/05/2013 10:27
שלום, אשמח לעצתכם/ן. ביתי בת 5 חודשים נרדמת כרגע רק בעגלה (באמבטיה) בנענוע די מסיבי... היא נרדמת אך ורק על הבטן.
האמבטיה מתחילה להיות קטנה לגודלה ואני מאוד חוששת מהרגע שנצטרך לעבור לטיולון, בו אין אפשרות לשכב על הבטן.
איך הייתם/ן מציעות/ים להרגיל אותה לישון במיטה שלה? הייתי רוצה לעשות זאת באופן הדרגתי ולא בשיטת "5 הדקות" בו נותנים לה לבכות ומרגיעים...
האם להשאיר אותה בשלב ראשון בעגלה עם נענועים קטנים בלבד? ואח"כ ללא נענועים בכלל? האם ישר לשים אותה במיטה?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. בת 5 חודשים נרדמת בנענוע בעגלה
28/05/2013 21:10
היי,הדבר האידאלי לעשות הוא להתחיל וללמד אותה להירדם במיטה שלה ולא בעגלה. אפשר כמובן להיעזר שם כרגע בנדנודים, ליטופים, טפיחות וכו'.. כל מה שעוזר. אני לא מאמינה בשיטת "5 הדקות" שנותנת לתינוק לבכות ולהתמודד בעצמו עם משהו שהוא לא ממש יודע לעשות. יחד עם זאת, חשוב להבין שברגע שתתחילי בשינוי יהיה בכי. אבל בניגוד ל-5 דקות את אמורה להיות לידה במהלך כל ההרדמה ולתת לה מענה לבכי. כלומר, אם את לא מצליחה להרגיע במיטה אז הרימי על הידיים, הרגיעי, והחזירי למיטה. אחרי 2-3 לילות הבכי יפחת עד שייפסק לחלוטין.
אם את מרגישה שאת צריכה יותר הדרגה אז את יכולה לנסות את זה קודם בעגלה ללא נדנוד כפי שציינת, ובכל זאת, המעבר למיטה יוביל להתנגדות טבעית בהתחלה.
מומלץ מאוד להתחיל ללמד אותה להירדם גם על הגב או בכל תנוחה אחרת.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה