פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0חייבת עזרה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שמי רוני אמא לתינוק בן שנתיים ותינוקת חדשה כבת 5 שבועות. אני נמצאת על סף ייאוש וחייבת עזרה. בני הגדול היה מה שנקרא תינוק מלאך מיום היוולדו. לצערי עם התינוקת המצב שונה לגמרי. היא בוכה הרבה לעיתים לא ניתן להרגיע אותה אפילו על הידיים, היא נכנסת להיסטריה של בכי. הלילות קשים ביותר.. היא קמה בממוצע פעמיים בלילה אבל הבעיה היא שהיא פשוט לא חוזרת לישון. סדר יום ממוצע נאמר היא הולכת לישון בסביבות שמונה בערב מתעוררת 0030 בערך אבל אז אפשר לחלום שתירדם שוב. המצב נהיה בלתי נסבל, אנחנו מותשים והמצב יוצר מתי רב בבית. כמה עובדות חשובות: הנקתי עד לפני כמה ימים כי הייתי חייבת לשלול רעב במידה והיא בוכה ואני לא מבינה מה יש לה. עם בקבוקים אפשר ליצור שגרה שאי אפשר להתקיים בלעדיה. במהלך היום, יש ימים כאלה וכאלה. בגדול הבעיה שלה שהיא לא מסוגלת להרדם וכאשר מרדימים אותה על הידיים והיא נראית ׳מעולפת׳ איך שמחזירים אותנ להריסה תוך כמה שניות מתעוררת ובוכה. גם בעגלה המצב דומה. הדבר היחידי שעובד אצלה זה נדנדה חשמלית של םישר פרייס. מבחינתה לגדול שם. שם היא נרדמת מהר ומסוגלת לישון שינה רצופה של למילה מארבע שעות. ניסיתי פתרונות ערסול כמו שבלול בעריסה שלה על מנת להקטין את החלל ולתת לה תחושה מחבקת יותר למנוע את אפקט המורו שאני רואה שיש לה. כלום אבל כלום לא עוזר. מה עושים?? נותנים לה להעביר את הלילות ואת שנת הבוקר והצהריים בנדנדה? אני חוששת שזה לא בריא יוצר הרגלים רעים מאוד. ניסיתי לילה אחד לתת לה לבכות בעריסה אבל היא היסטרית. אני מודעת לעובדה ששינה גוררת שינה ושהיא נהיית עצבנית מאובר עייפות, אבל הבעיה איתה שהיא פשוט לא נרדמת. אני אשמח לקבל ייעוץ כי אני מרגישה על סף דיכאון והמצב יוצר מתח רב בבית.
תודה
אני מאוד מבינה את המקום שאת נמצאת בו כרגע וזה מאוד לא פשוט. אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולקבל ייעוץ פרטני כיון שיש לנו הרבה איך לעזור לך אבל נדמה שטיפ כזה או אחר לא יספיקו. לא כי ישנה בעיה כלשהי! אלא כיון שיש פה כל מני דברים וזה מורכב מכדי להתייחס לזה בתשובה קצרה. את יכולה לקבל עזרה ובסיס טוב להרגלי שינה של ביתך וכמובן להחזיר למשפחה ולך את השפיות.
1. חייבת עזרה
31/05/2013 4:44
שלום, שמי רוני אמא לתינוק בן שנתיים ותינוקת חדשה כבת 5 שבועות. אני נמצאת על סף ייאוש וחייבת עזרה. בני הגדול היה מה שנקרא תינוק מלאך מיום היוולדו. לצערי עם התינוקת המצב שונה לגמרי. היא בוכה הרבה לעיתים לא ניתן להרגיע אותה אפילו על הידיים, היא נכנסת להיסטריה של בכי. הלילות קשים ביותר.. היא קמה בממוצע פעמיים בלילה אבל הבעיה היא שהיא פשוט לא חוזרת לישון. סדר יום ממוצע נאמר היא הולכת לישון בסביבות שמונה בערב מתעוררת 0030 בערך אבל אז אפשר לחלום שתירדם שוב. המצב נהיה בלתי נסבל, אנחנו מותשים והמצב יוצר מתי רב בבית. כמה עובדות חשובות: הנקתי עד לפני כמה ימים כי הייתי חייבת לשלול רעב במידה והיא בוכה ואני לא מבינה מה יש לה. עם בקבוקים אפשר ליצור שגרה שאי אפשר להתקיים בלעדיה. במהלך היום, יש ימים כאלה וכאלה. בגדול הבעיה שלה שהיא לא מסוגלת להרדם וכאשר מרדימים אותה על הידיים והיא נראית ׳מעולפת׳ איך שמחזירים אותנ להריסה תוך כמה שניות מתעוררת ובוכה. גם בעגלה המצב דומה. הדבר היחידי שעובד אצלה זה נדנדה חשמלית של םישר פרייס. מבחינתה לגדול שם. שם היא נרדמת מהר ומסוגלת לישון שינה רצופה של למילה מארבע שעות. ניסיתי פתרונות ערסול כמו שבלול בעריסה שלה על מנת להקטין את החלל ולתת לה תחושה מחבקת יותר למנוע את אפקט המורו שאני רואה שיש לה. כלום אבל כלום לא עוזר. מה עושים?? נותנים לה להעביר את הלילות ואת שנת הבוקר והצהריים בנדנדה? אני חוששת שזה לא בריא יוצר הרגלים רעים מאוד. ניסיתי לילה אחד לתת לה לבכות בעריסה אבל היא היסטרית. אני מודעת לעובדה ששינה גוררת שינה ושהיא נהיית עצבנית מאובר עייפות, אבל הבעיה איתה שהיא פשוט לא נרדמת. אני אשמח לקבל ייעוץ כי אני מרגישה על סף דיכאון והמצב יוצר מתח רב בבית.
תודה
מאת: אורח/ת
2. שלום ממתינה לתגובה
31/05/2013 21:46
שלום ממתינה לתגובה.. מאת: אורח/ת
3. ייעוץ
01/06/2013 21:09
היי רוני,אני מאוד מבינה את המקום שאת נמצאת בו כרגע וזה מאוד לא פשוט. אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולקבל ייעוץ פרטני כיון שיש לנו הרבה איך לעזור לך אבל נדמה שטיפ כזה או אחר לא יספיקו. לא כי ישנה בעיה כלשהי! אלא כיון שיש פה כל מני דברים וזה מורכב מכדי להתייחס לזה בתשובה קצרה. את יכולה לקבל עזרה ובסיס טוב להרגלי שינה של ביתך וכמובן להחזיר למשפחה ולך את השפיות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום