פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0גמילה מארוחת לילה בגיל חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בגלל שיש הרבה התעוררויות בחלק השני של הלילה אני יכולה להניח שיש איזה הרגל שבנך זקוק לו כדי לישון. אולי זה בכל זאת הקשר בין האוכל לשינה, בעקרון, אם הוא לא נעזר באוכל כדי לישון אלא ממשיך לאכול כי הוא רעב אז הרבה פעמים השעה מתאחרת והוא מוריד את היקיצה הזו כשהוא כבר לא רעב.
כדאי למצוא מהי סיבת ההתעוררות, תמצאי את התשובה לזה בהתנהלות שלכם בהרדמות- גם בתחילת הלילה וגם ביקיצות במהלך הלילה וגם בשנות היום. הדבר שאותו אתם עושים כדי לעזור לו להירדם הוא הסיבה להתעוררויות (ויכול להיות גם יותר מאחד).
1. גמילה מארוחת לילה בגיל חצי שנה
01/06/2013 22:14
בני בן חצי שנה, יונק או אוכל בקבוק בסביבות 19:00 לפני השינה, מתעורר אחרי כ8 שעות (לעיתים רחוקות אפילו אחרי 9 שעות) ואז אני מניקה אותו. את הלילה הוא מסיים בין 6-7 בבוקר. יש לילות שהוא מתעורר רק פעם אחת ויש לילות בהם הוא מתעורר פעמים רבות. בשאר ההתעוררויות אני לא מאכילה, גם אם הוא בוכה. הוא רגיל להירדם עם מוצץ במיטה, לא נרדם בהאכלה ולא על הידיים. והוא תמיד אוכל בתאבון (גם אם אני מניקה אחרי 5 שעות הפסקה בלילה). אני לא יודעת מה גורם לו להתעורר בלילה, ואם הוא באמת רעב כשאני מניקה. לעיתים הוא מתעורר פעם ראשונה ב3:00, ודווקא אחרי ההנקה הוא מתעורר כל שעה עד הבוקר. במהלך היום הוא אוכל כל 4 שעות (3 בקבוקים של 180 ועוד הנקה אחת). האם בגיל חצי שנה ניתן לצפות שלא יאכל בלילה לאורך 10-11 שעות? מאת: אורח/ת
2. גמילה מארוחת לילה בגיל חצי שנה
02/06/2013 14:19
נתחיל דווקא מהסוף.. כן. בגיל חצי שנה אפשר לצפות ממנו לא לאכול 10-12 שעות. יחד עם זאת, ישנם תינוקות שזקוקים לארוחה אחת בלילה גם עד גיל שנה. בגלל שיש הרבה התעוררויות בחלק השני של הלילה אני יכולה להניח שיש איזה הרגל שבנך זקוק לו כדי לישון. אולי זה בכל זאת הקשר בין האוכל לשינה, בעקרון, אם הוא לא נעזר באוכל כדי לישון אלא ממשיך לאכול כי הוא רעב אז הרבה פעמים השעה מתאחרת והוא מוריד את היקיצה הזו כשהוא כבר לא רעב.
כדאי למצוא מהי סיבת ההתעוררות, תמצאי את התשובה לזה בהתנהלות שלכם בהרדמות- גם בתחילת הלילה וגם ביקיצות במהלך הלילה וגם בשנות היום. הדבר שאותו אתם עושים כדי לעזור לו להירדם הוא הסיבה להתעוררויות (ויכול להיות גם יותר מאחד).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום