גמילה מתלות הרדמות בהנקה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. גמילה מתלות הרדמות בהנקה
10/06/2013 20:40
שלום,בתי בת 9 חודשים ולפני חודשיים התרגלה להירדם רק בהנקה בגלל השיניים. עם בעלי היא נרדמת בלי בעיה, אך איתי היא רוצה רק לינוק ואם היא לא נרדמת היא תישאר ערה עד שאניק אותה שוב, כבר מאוד קשה לי ומעייף שלכך התרגלה. איך אפשר להפסיק עם זה? האם לחתוך פשוט או שיש משהו הדרגתי. חשוב לי לציין שהיא בלי מוצץ,אם הייתה לוקחת בטח זה היה עוזר הרבה. תודה רבה רבה .
מאת: אורח/ת
2. גמילה מתלות הרדמות בהנקה
11/06/2013 11:34
היי,

כדי לנטרל את התלות בהנקה את צריכה להקפיד שהיא לא נרדמת או מתנמנמת בזמן ההנקה. כלומר, נותנת לה לאכול כרגיל אבל כשקצב היניקות מתחיל להיחלש ולהשתנות נתקי אותה, הרעיון הוא למצוא את הזמן לפני שהיא מתנמנמת ולהחזיר אותה למיטה כשהיא ערה. אחרי שאת בטוחה שכבר אינה רעבה אז אל תתני לה יותר לאכול אלא הרגיעי את הבכי.
אתם כרגע במצב טוב כיון שאם עם בעלך היא נרדמת ללא בעיות סימן שהיא יכולה לעשות את זה, אם תימשך התלות הזו היא עלולה להתחיל לעשות בעיות גם לבעלך (למעשה לבכות עד שאת תגיעי להניק).

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה על המענה
11/06/2013 12:02
היי,תודה רבה שענית לנו,
שאלה נוספת כשאני מנתקת ומניחה אותה היא מתחילה ממש לבכות ולא נרגעת,להרים ולהרגיע? או לתת לה לבכות וללטף אותה? קשה לשמוע אותה ככה ובגלל זה כמובן נגררתי למבוי הזה של התלות בהנקה..אני משארת שזה פשוט כן יהיה כרוך בכמה הרדמות עם בכי ואז היא תתרגל לעניין.. או שיש דרך קסמים שלא תבכה? תודה רבה רבה
4. מענה תמידי לבכי
11/06/2013 13:35
לצערי אין לי קסמים בשרוול (והלוואי והיו) ואכן צפוי להיות בכי. יחד עם זאת, אפשר ורצוי לעזור לה בבכי ועם ליטוף והרגעה במיטה אינם עוזרים אז אפשר בהחלט להרים על הידיים ולהחזיר למיטה כשהיא רגועה (אבל תמשיכי תמיד לנסות גם להרגיע במיטה עם הזמן זה גם יצליח).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
5. שוב תודה
12/06/2013 15:20
עינת,תודה רבה רבה... מקווה שנצליח במסע החדש...לא קל ומאוד מאתגר עשינו ניסיון אחד הבוקר והיה מאוד קשה בכתה המון והיה קשה להרגיע אותה..
נקווה שיסתדר ושלא יקח יותר מכמה ימים...
6. בערב זה לרוב קל יותר
13/06/2013 8:38
ההתחלה אכן לא קלה, אם זה ייעשה נכון זה ישתפר בהמשך.

בהצלחה!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד