פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תאומה בת שנה-מה קרה לה???
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

קשה לי לומר מה הסיבה כי אני לא מכירה את המקרה מספיק לעומק וחסר לי הרבה מידע.
אם אכן, אין לה שום גורמי תלות תבדקי מה קורה בשנות היום בגן- האם היא ישנה שם כרגיל והאם היא לא מגיעה עייפה מדי לשנת הלילה כמו-כן, האם יש טקס שינה טוב ומרגיע.
יכול להיות שהיה משהו נקודתי בשבוע שעבר (הציק לה משהו, לא הרגישה טוב וכו'.. זה קורה אצל כולנו) והתגובה שלכם לימדה אותה ש"שווה" לה (היציאה מהחדר) ולכן היא חוזרת על זה.
חזרו להרדים אותה כפי שהייתה רגילה עד עכשיו- היכנסו אליה כשהיא בוכה והרגיעו איך שהיא נרגעת (טפיחות, ידיים וכו'') אבל- כשהיא רגועה צאו מהחדר. בוכה- כנסו שוב וחוזר חלילה עד שלבסוף היא תירדם כמו לפני כן- כשאתם מחוץ לחדר.
כאמור, זה בהנחה שאין שום דבר התנהגותי אחר.
בהצלחה
1. תאומה בת שנה-מה קרה לה???
13/06/2013 10:57
תאומה בת שנה -ישנים בחדרים נפרדים לעת עתה. עד עכשו ,כבר כמה חודשים שמים במיטה ונרדמת לאחר פטפוטים עם עצמה בדלת סגורה ישנה כל הלילה. כבר כמה ימים צורחת -קרה גם שבוע שעבר . הוצאתי מהחדר והחזרתי אחרי כמה דקות כאילו מחדש והכול היה בסדר ועכשו שוב צרחות בעלי נכנס והרגיע עם מגע ונוכחות עד שנרדמה...ניסיתי רק להיות ליד לא עזר צורחת. ניסיתי מגע ולהוריד ...לא הסכימה רק מגע קבוע בצורת טפיחות עד שנרגעת...איזו רגרסיה אני בשוק. היא קמה מחוייכת משחקת במיטה עד שמגיעים -(חשבתי שזה חרדת נטישה או פחד) לא יודעת איך להתמודד, אני חוששת להרדים עם טפיחות בטוסיק נראה לי ממש לחזור חצי שנה אחורה, חוץ מיזה אין שום שינוי בהתנהגותה-מיואשת אשמח לסיוע מאת: אורח/ת
2. רגרסיה
13/06/2013 12:53
הי,קשה לי לומר מה הסיבה כי אני לא מכירה את המקרה מספיק לעומק וחסר לי הרבה מידע.
אם אכן, אין לה שום גורמי תלות תבדקי מה קורה בשנות היום בגן- האם היא ישנה שם כרגיל והאם היא לא מגיעה עייפה מדי לשנת הלילה כמו-כן, האם יש טקס שינה טוב ומרגיע.
יכול להיות שהיה משהו נקודתי בשבוע שעבר (הציק לה משהו, לא הרגישה טוב וכו'.. זה קורה אצל כולנו) והתגובה שלכם לימדה אותה ש"שווה" לה (היציאה מהחדר) ולכן היא חוזרת על זה.
חזרו להרדים אותה כפי שהייתה רגילה עד עכשיו- היכנסו אליה כשהיא בוכה והרגיעו איך שהיא נרגעת (טפיחות, ידיים וכו'') אבל- כשהיא רגועה צאו מהחדר. בוכה- כנסו שוב וחוזר חלילה עד שלבסוף היא תירדם כמו לפני כן- כשאתם מחוץ לחדר.
כאמור, זה בהנחה שאין שום דבר התנהגותי אחר.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה