פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0שנת פעוט בן שנה ו-9 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לעיתים נרדם עם ליטוף, מוצץ ולעיתים בוכה ככ שאני מתייאשת ומגישה לו בקבוק חלב שלרוב פותר את הבעיה (שותה את החלב לבד ונרדם לבד) או מעבירה אותו לידי במיטה.
כעת יש שיפור קל בעיני באופן ההרדמות שלו. יש לו טקס שינה קבוע מגיל חצי שנה בערך ואנו מנסים להרגיל אותו להרדם לבד. עד עתה הייתי יושבת לצידו כמעט שעה עד להרדמות שלו (לעיתים גם שלי..) לעיתים מנדנדת את המיטה שלו. כעת הוא ממש נרדם לבד (מלטף את הבטן שלו) אבל אם אני יוצאת מהחדש הוא בוכה, ואז אני צריכה לחזור ולהרגיע אותו אני משתדלת לעשות זאת מבלי להוציאו מהמיטה. פרק הזמן שהוא נרדם כעת בין רבע וחצי שעה. עדיין ארוך אך יש שיפור.
בנוסף הוא עדיין ישן בחדר השינה עימנו, האופציה השניה היא שהוא ישן בחדר ילדים עם אחותו, ניסינו שבוע אך זה גרם לשיבוש הרגלי השינה של אחותו (בת שלוש נרדמת באופן עצמאי). כך שלאחר ימים ספורים החזרתי אותו לחדר השינה שלנו והחלטנו להחזירו לחדר ילדים ברגע שנצליח להקנות לו הרגלי שינה טובים.
מה המלצתך למצב זה?
אם קל לכם יותר לעבור את התהליך בחדר השינה שלכם אז עשו את זה ורק אח"כ תעבירו אותו- זה בסדר גמור.
לגבי התהליך עצמו, נשמע שיש לבנך לא מעט גורמי תלות ואני ממליצה לך להיעזר ביועצת שינה.
בהצלחה!
1. שנת פעוט בן שנה ו-9 חודשים
18/06/2013 21:01
בני בן שנה ו- 9 חודשים עדיין לא נרדם לבד ומתעורר בלילה בין פעם ל4 פעמים.לעיתים נרדם עם ליטוף, מוצץ ולעיתים בוכה ככ שאני מתייאשת ומגישה לו בקבוק חלב שלרוב פותר את הבעיה (שותה את החלב לבד ונרדם לבד) או מעבירה אותו לידי במיטה.
כעת יש שיפור קל בעיני באופן ההרדמות שלו. יש לו טקס שינה קבוע מגיל חצי שנה בערך ואנו מנסים להרגיל אותו להרדם לבד. עד עתה הייתי יושבת לצידו כמעט שעה עד להרדמות שלו (לעיתים גם שלי..) לעיתים מנדנדת את המיטה שלו. כעת הוא ממש נרדם לבד (מלטף את הבטן שלו) אבל אם אני יוצאת מהחדש הוא בוכה, ואז אני צריכה לחזור ולהרגיע אותו אני משתדלת לעשות זאת מבלי להוציאו מהמיטה. פרק הזמן שהוא נרדם כעת בין רבע וחצי שעה. עדיין ארוך אך יש שיפור.
בנוסף הוא עדיין ישן בחדר השינה עימנו, האופציה השניה היא שהוא ישן בחדר ילדים עם אחותו, ניסינו שבוע אך זה גרם לשיבוש הרגלי השינה של אחותו (בת שלוש נרדמת באופן עצמאי). כך שלאחר ימים ספורים החזרתי אותו לחדר השינה שלנו והחלטנו להחזירו לחדר ילדים ברגע שנצליח להקנות לו הרגלי שינה טובים.
מה המלצתך למצב זה?
מאת: אורח/ת
2. שנת פעוט בן שנה ו-9 חודשים
19/06/2013 9:55
היי,אם קל לכם יותר לעבור את התהליך בחדר השינה שלכם אז עשו את זה ורק אח"כ תעבירו אותו- זה בסדר גמור.
לגבי התהליך עצמו, נשמע שיש לבנך לא מעט גורמי תלות ואני ממליצה לך להיעזר ביועצת שינה.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה