תינוק בן חודשיים מתקשה להרדם

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן חודשיים מתקשה להרדם
18/06/2013 21:18
שלום!
בני כמעט בן חודשיים מתקשה להרדם, במיוחד בשעות הערב בהן הוא סובל יותר מגזים, אבל גם במהלך היום. במיטה / עגלה לא מצליח כמעט אף פעם, רק על הידיים (ניענוע, קפיצה על כדור פיזיו, "ששש" וכד'). הרדמה יכולה לקחת שעות. הוא כמעט ולא לוקח מוצץ וזה מקשה על ההירדמות. פעם הוא היה נרדם עליי ישר אחרי ההנקה, אבל היום לרוב צריך "לעזור" לו. הוא בוכה ורואים שהוא מאד עייף. גם כשהוא כבר נרדם כל רעש קטן מקפיץ אותו. הוא לא כ"כ אוהב מנשא.
אודה לכם לטיפים למה ניתן לעשות.
תודה!
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן חודשיים מתקשה להרדם
19/06/2013 10:25
היי,
בגיל הזה אנחנו לא עושים "תהליך" וזה בסדר אם מדי פעם הוא נרדם לא במיטה. יש הרבה "עניינים" כמו גזים/עצירויות/הוצאת אויר/פליטות וכו.. והם עדיין זקוקים לעזרתינו ולכן לא פעם קורה שבמהלך המתנה להוצאת אוויר הוא נרדם וזה בסדר.
יש כמה דברים שאפשר לעשות ואלה על קצה המזלג:
1. לבנות סדר יום קבוע כמה שאפשר עם שעות שינה קבועות.
2. להתחיל לידד עם המיטה- כשהוא עייף ורגוע הניחי אותו במיטה. אפשר לתת לו מגע בזמן הזה, כל עוד הוא שוכב בה בכיף את מרוויחה הרבה מזה, אבל אם הוא בוכה הרימי והרדימי. תגלי שהוא יהיה מוכן לשכב בה יותר ויותר וגם מדי פעם להירדם בה.
3. עזרי לו להוריד גירויים. כשהוא עייף, עדיף לקחת אותו לחדר חשוך מעט ללא משחקים.
4. עיטוף יכול לעזור עם קפיצות הידיים.

יש לנו במרכז הדרכה בת שני מפגשים בדיוק לגיל הזה, אני ממליצה לך להתקשר לקבל פרטים על הסדנא הקרובה.

בהצלחה! ןמזל טוב!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד