פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0תינוקת בת 3.5 חודשים מתעוררת כל שעתיים בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שנית, זה גיל שאני עדיין לא ממליצה להוריד ארוחות באופן יזום אבל כן כדאי להתחיל לשים לב שהיא לא נרדמת בזמן האוכל. כלומר, לתת לה אוכל אבל כשאת רואה שהיא מתחילה להירדם אז להפסיק. בדר"כ תינוקות אוכלים בלילה עם עיניים עצומות אבל זה לא בהכרח אומר שהיא ישנה- נסי לשים לב מתי היא באמת אוכלת ומתי לא ואז לנתק.
לגבי מרווח הזמן, זה גם פונקציה של כמה היא אכלה בבוקר, אם היא תאכל בבוקר יותר היא תהיה פחות רעבה בלילה לכן מומלץ לוודא שהיא אוכלת טוב במהלך היום.
1. תינוקת בת 3.5 חודשים מתעוררת כל שעתיים בלילה
23/06/2013 15:41
יש לי תינוקת בת 3.5 חודשים שהתחילה לישון מלפני חודש מוקדם יחסית למה שהייתה ישנה לפני כן בתשע וחצי בלילה. היא ניזונה מהנקה בלבד ולפני השינה היא מקבלת בקבוק שאוב של 170. היא מתעוררת כל שעתיים שעתיים וחצי. היא לא ערה לחלוטין היא חצי ערה ובוכה. רק אחרי שאני נותנת לה ציצי היא נרדמת ומתעוררת שוב תוך שעתיים. הרופא שלל בעיה פיזיולוגית. מה לעשות? מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת 3.5 חודשים מתעוררת כל שעתיים בלילה
24/06/2013 14:19
ראשית תשע וחצי זה מאוד מאוחר, תראי אם אפשר להקדים עוד את השינה לכיוון שש וחצי-שבע וחצי.שנית, זה גיל שאני עדיין לא ממליצה להוריד ארוחות באופן יזום אבל כן כדאי להתחיל לשים לב שהיא לא נרדמת בזמן האוכל. כלומר, לתת לה אוכל אבל כשאת רואה שהיא מתחילה להירדם אז להפסיק. בדר"כ תינוקות אוכלים בלילה עם עיניים עצומות אבל זה לא בהכרח אומר שהיא ישנה- נסי לשים לב מתי היא באמת אוכלת ומתי לא ואז לנתק.
לגבי מרווח הזמן, זה גם פונקציה של כמה היא אכלה בבוקר, אם היא תאכל בבוקר יותר היא תהיה פחות רעבה בלילה לכן מומלץ לוודא שהיא אוכלת טוב במהלך היום.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום