פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן 8 וחצי חודשים התחיל להתעורר יותר בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

חשוב לציין בנוסף להנקה יש לו 2 ארוחות מוצקים ביום.....
מתחננת לעזרה, אני קמה כל יום ב5 לעבודה ויוצא לי לישון כלום זמן
ממה שאת מתארת יש לבנך גורם תלות כלשהו שגורם לו להתעורר יותר ויותר, כמו כל גורם תלות תינוקות מפתחים לזה עמידות, כלומר- מה שעבד קודם כבר אינו עובד וזה גורם ליותר ויותר יקיצות. על מנת לדעת מהו אותו גורם ואיך לנטרל אותו אני ממליצה לך להיפגש עם יועצת שינה ולעבור אבחון וליווי בתהליך.
לגבי האוכל, אפשר בגיל הזה בהחלט להוריד ארוחות עד שלא יהיה כלל אוכל בלילה (בהנחה שהוא אוכל טוב במהלך היום ואין הנחייה רפואית אחרת). אין סיבה שעד עכשיו הוא היה שבע ופתאום החלב אינו מספיק לכן, רוב הסיכויים שזה אינו רעב ולכן אפשר להתחיל ולהוריד. כשתמצאי את גורמי התלות הנכונים ותנטרלי אותם היקיצות יופסקו.
בהצלחה
1. תינוק בן 8 וחצי חודשים התחיל להתעורר יותר בלילה
28/06/2013 8:04
שלום, שמי תמי ואני אמא לתינוק חמוד בן 8 חודשים. בני ישן יחסית טוב בלילה, התעורר רק פעם אחת לאכול בסביבות השעה 3. לפני מספר שבועות קרה משהו מוזר והוא התחיל להתעורר המון. דוגמא ללילה: יונק והולך לישון בשעה 9, מתעורר בערך ב11 - לא דורש אוכל, מתעורר בצרחות בערך ב12 ואוכל, מתעורר ב3 ושוב דורש אוכל. גם הבוקר השתנה לנו, לפני כן היה אוכל ב8 וחצי וכעט דורש כבר בשעה 7. הבן שלי נרדם לבד במיטה שלו בלי עזרה, וגם לא בזמן האוכל. האם יתכן שהוא לא מקבל מספיק אוכל? האם להפסיק להניק? ומה לעשות כדי לישון בלילה?חשוב לציין בנוסף להנקה יש לו 2 ארוחות מוצקים ביום.....
מתחננת לעזרה, אני קמה כל יום ב5 לעבודה ויוצא לי לישון כלום זמן
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן 8 וחצי חודשים התחיל להתעורר יותר בלילה
28/06/2013 18:01
היי תמי,ממה שאת מתארת יש לבנך גורם תלות כלשהו שגורם לו להתעורר יותר ויותר, כמו כל גורם תלות תינוקות מפתחים לזה עמידות, כלומר- מה שעבד קודם כבר אינו עובד וזה גורם ליותר ויותר יקיצות. על מנת לדעת מהו אותו גורם ואיך לנטרל אותו אני ממליצה לך להיפגש עם יועצת שינה ולעבור אבחון וליווי בתהליך.
לגבי האוכל, אפשר בגיל הזה בהחלט להוריד ארוחות עד שלא יהיה כלל אוכל בלילה (בהנחה שהוא אוכל טוב במהלך היום ואין הנחייה רפואית אחרת). אין סיבה שעד עכשיו הוא היה שבע ופתאום החלב אינו מספיק לכן, רוב הסיכויים שזה אינו רעב ולכן אפשר להתחיל ולהוריד. כשתמצאי את גורמי התלות הנכונים ותנטרלי אותם היקיצות יופסקו.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה