פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0קושי בהרדמות תינוקת בת חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת שישה חודשים לא נרדמת מאז שנולדה באופן עצמאי
היא נרדמת בעזרת נענוע בלול או הרדמות מבקבוק ובשניהם רק שהיא עייפה מאוד. בעבר גם נרדמה על הידיים. היום פחות נרדמת על הידיים בגלל החום ומזג האוויר מה שלא נעים לי ולה
לרוב סדר היום הוא שמשעת ההתעוררות בבוקר ועד לשינת הצהריים עוברות 6 שעות ללא שינה ואז היא נרדמת מהבקבוק ישנה שעה שעתיים ושוב הולכת לישון רק בשעות הערב שנת לילה רצופה.
יש לציין שהיא עייפה ומפהקת והעיניים שלה אדומות אני מרימה אותה שרה לה ומכיוון שחם לי שמה אותה בלול ומנענת אותו במשך חצי שעה ויותר לא מדברת איתה שרה לה והיא שוכבת לא בוכה ולא מתלוננת אך גם לא נרדמת אני רואה שזה לא עוזר אז שוב לוקחת אותה לידיים, שמה אותה במיטה לרוב היא לא מוכנה גם כשהיא מוכנה אני מלטפת אותה נותנת לה את היד והיא לא נרדמת עד לארוחה ולבקבוק.
יש לציין שגם ניסתי להרדים אותה ישר שראיתי שהיא עייפה ולא למשוך את העייפות אך זה לא עוזר אשמח לקבל הצעות
אני אוכל לתת לך כמה עצות אבל לדעתי הדרך הכי נכונה עבורכן היא לעבור תהליך עם יועצת שינה.
בתך מאוד מאוד עייפה מה שמקשה עליה את ההירדמות ואיכות השינה שלה אינה טובה, היא זקוקה לפחות לעוד שנת יום אחת, וזה מאוד נכון להרדים אותה לפי סמני עייפות ולא "למשוך". ייתכן והיא גם פיתחה "עמידות" להירדמות בנדנוד ולכן זה כבר לא עוזר. אם היא שוכבת רגועה במיטה ואינה זקוקה לך אני חושבת שאפשר להתרחק ממנה ולנסות לאפשר לה להירדם לבד (כשאת עוד בחדר אבל רחוקה יותר).
אם זה לא עוזר אני ממליצה לך ליצור עמנו קשר טלפוני.
בהצלחה!
1. קושי בהרדמות תינוקת בת חצי שנה
30/06/2013 22:26
שלום רב,בתי בת שישה חודשים לא נרדמת מאז שנולדה באופן עצמאי
היא נרדמת בעזרת נענוע בלול או הרדמות מבקבוק ובשניהם רק שהיא עייפה מאוד. בעבר גם נרדמה על הידיים. היום פחות נרדמת על הידיים בגלל החום ומזג האוויר מה שלא נעים לי ולה
לרוב סדר היום הוא שמשעת ההתעוררות בבוקר ועד לשינת הצהריים עוברות 6 שעות ללא שינה ואז היא נרדמת מהבקבוק ישנה שעה שעתיים ושוב הולכת לישון רק בשעות הערב שנת לילה רצופה.
יש לציין שהיא עייפה ומפהקת והעיניים שלה אדומות אני מרימה אותה שרה לה ומכיוון שחם לי שמה אותה בלול ומנענת אותו במשך חצי שעה ויותר לא מדברת איתה שרה לה והיא שוכבת לא בוכה ולא מתלוננת אך גם לא נרדמת אני רואה שזה לא עוזר אז שוב לוקחת אותה לידיים, שמה אותה במיטה לרוב היא לא מוכנה גם כשהיא מוכנה אני מלטפת אותה נותנת לה את היד והיא לא נרדמת עד לארוחה ולבקבוק.
יש לציין שגם ניסתי להרדים אותה ישר שראיתי שהיא עייפה ולא למשוך את העייפות אך זה לא עוזר אשמח לקבל הצעות
מאת: sigal
2. קושי בהרדמות תינוקת בת חצי שנה
01/07/2013 8:58
היי,אני אוכל לתת לך כמה עצות אבל לדעתי הדרך הכי נכונה עבורכן היא לעבור תהליך עם יועצת שינה.
בתך מאוד מאוד עייפה מה שמקשה עליה את ההירדמות ואיכות השינה שלה אינה טובה, היא זקוקה לפחות לעוד שנת יום אחת, וזה מאוד נכון להרדים אותה לפי סמני עייפות ולא "למשוך". ייתכן והיא גם פיתחה "עמידות" להירדמות בנדנוד ולכן זה כבר לא עוזר. אם היא שוכבת רגועה במיטה ואינה זקוקה לך אני חושבת שאפשר להתרחק ממנה ולנסות לאפשר לה להירדם לבד (כשאת עוד בחדר אבל רחוקה יותר).
אם זה לא עוזר אני ממליצה לך ליצור עמנו קשר טלפוני.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה