פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת חמישה חודשים מתעוררת עירנית בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מיקה בת 5 חודשים מתעוררת לנו בזמן האחרון כל יום בשעה 2:30 ולמשך שעה וחצי בערך.
את השעה הראשונה היא מעבירה בשקט במיטה (מדי פעם מקטרת ) ובדרך כלל החצי שעה האחרונה שבה היא יותר עייפה מלווה בקיטורים.
אנחנו לא נותנים אוכל בשעה הזו מכיוןן שמיקה ישנה לילה שלם (תשע עד שש) מגיל חודש עד לפני כשבוע בערך.
בשבוע הראשון קצת הרגענו אותה על הידיים בכדי לא להעיר את אחיה הגדול שישן איתה בחדר.
היום התחלתי הרם הורד (של הלוחשת ) בכדי למנוע הרדמות על הידיים וזה אכן עבד טוב, אציין רק שמלבד השעה הזאת אנחנו לעולם לא מרגיעים על הידיים ומיקה יודעת ללכת לישון לבד במיטה (עם מוצץ ).
מה אני יכול לעשות בשביל למנוע את העירנות הזו באמצע הלילה.
חשבתי על להעיר כדי לישון (גם של הלוחשת ) רק עם הבן הגדול שלי זה פשוט לא עבד לחלוטין, אולי יש רעיונות אחרים ?
תודה
טל.
אני לא ממליצה להעיר אותה.
כל עוד מיקה רגועה במיטה ואף מקטרת הניחי לה כדי שבסוף תחזור לישון לבד כמו בתחילת הלילה. גשי אלי רק כשהיא בוכה על מנת להרגיע וכשהיא רגועה במיטה צאי מהחדר. המטרה היא שבסופו של דבר מיקה תרדם לבדה כפי שהיא עושה בתחילת הלילה. בהנחה שאין לה שום גורמי תלות זה יחלוף, במידה וזה לא יחלוף כדאי לבדוק אולי בכל זאת היא נעזרת בכם בצורה כלשהי כדי להתחיל בשינה.
בהצלחה
1. בת חמישה חודשים מתעוררת עירנית בלילה
02/07/2013 4:26
היימיקה בת 5 חודשים מתעוררת לנו בזמן האחרון כל יום בשעה 2:30 ולמשך שעה וחצי בערך.
את השעה הראשונה היא מעבירה בשקט במיטה (מדי פעם מקטרת ) ובדרך כלל החצי שעה האחרונה שבה היא יותר עייפה מלווה בקיטורים.
אנחנו לא נותנים אוכל בשעה הזו מכיוןן שמיקה ישנה לילה שלם (תשע עד שש) מגיל חודש עד לפני כשבוע בערך.
בשבוע הראשון קצת הרגענו אותה על הידיים בכדי לא להעיר את אחיה הגדול שישן איתה בחדר.
היום התחלתי הרם הורד (של הלוחשת ) בכדי למנוע הרדמות על הידיים וזה אכן עבד טוב, אציין רק שמלבד השעה הזאת אנחנו לעולם לא מרגיעים על הידיים ומיקה יודעת ללכת לישון לבד במיטה (עם מוצץ ).
מה אני יכול לעשות בשביל למנוע את העירנות הזו באמצע הלילה.
חשבתי על להעיר כדי לישון (גם של הלוחשת ) רק עם הבן הגדול שלי זה פשוט לא עבד לחלוטין, אולי יש רעיונות אחרים ?
תודה
טל.
מאת: אורח/ת
2. בת חמישה חודשים מתעוררת עירנית בלילה
02/07/2013 10:31
היי טל,אני לא ממליצה להעיר אותה.
כל עוד מיקה רגועה במיטה ואף מקטרת הניחי לה כדי שבסוף תחזור לישון לבד כמו בתחילת הלילה. גשי אלי רק כשהיא בוכה על מנת להרגיע וכשהיא רגועה במיטה צאי מהחדר. המטרה היא שבסופו של דבר מיקה תרדם לבדה כפי שהיא עושה בתחילת הלילה. בהנחה שאין לה שום גורמי תלות זה יחלוף, במידה וזה לא יחלוף כדאי לבדוק אולי בכל זאת היא נעזרת בכם בצורה כלשהי כדי להתחיל בשינה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה