תינוקת בת חצי שנה עם בעיות שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוקת בת חצי שנה עם בעיות שינה
21/07/2013 12:42
היי, ביתי בת חצי דנה עם בעיות שינה קשות! ניסיתי כבר הרבה דברים ושום דבר לא הולך לי מאוד חשוב לי להסדיר לה את שעות השינה בלילה כי אני בהריון בחודש רביעי! אני משתדלת שיהיה לה סדר יום קבוע מכיוון שהיא הולכת לישון מאןחר היא קמה בסביבות השעה 9 בבוקר ואז זה זמן משחק שלה שעה וחצי בערך אןכלים פירות, בהמשך בקבוק ואחרי שעתיים וחצי בערך מתלוננת לישון אני מנסה שתירדם לבד וזה לא הולך היא פשוט נלחמת ובוכה גם שעתיים ולא נרדמת אני מרדימה אותה על הידיים בתנועה בדרכ על כדור פיזיו. היא ישנה חצי שעה זה הזמן שינה שלה במהלך היום, השנת צהריים רק אם אני ישנה איתה במיטה שלי אז היא תישן שעה וחצי שעתיים אם לא תקום אחרי חצי שעה 45 דקות. שנת הצהריים שלה מתחילה בערך מ3-4 . אני עושה לה טקס שינה בסביבות 7-8 היא תירדם ב9 בערך ואחרי שעה קמה ולא מוכנה לחזור לישון גם אם אני שעתיים איתה בחדר מנסה כל פעם שנרדמת ואני מניחה אותה היא מתעוררת .אם אני שמה אותה במיטה שלה אין על מה לדבר היא זזה בלי הפסקה ומתעוררת אחרי פחות משעה אני כמובן כל הזמן צריכה חהרדים אותה ובסוף היא מוכנה לישון רק מ11 וחצי עד 1 וחצי בלילה!! במיטה שלי ולא בשום מקום אחר.היא קמה פעם אחת בלילה לבקבוק ןמתעוררת בבוקר ב9. אני כבר לא יודעת מה לעשות ממש קשה לי! איך אני כן יוכל להקנות לה הרגלי שינה נכונים שמלווים בשקט, לישון במיטה שלה בשעה נורמלית?!?!!! בנוסף היא ילדה מאןד פעלתנית וזזה המון בלי הםסקה עם הרגליים ומתהפכת כל הזמן בתנןעה.זועקת לעזרההה
מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת חצי שנה עם בעיות שינה
23/07/2013 17:23
היי,

אני ממש מבינה את הקושי ו"שומעת" את הזעקות שלך לעזרה. חשוב לי להגיד שיש לנו הרבה אפשרות לעזור לך, אבל לצערי זה לא יכול להיפתר בפורום. לבתך יש מספר גורמי תלות והקשרי שינה ובנוסף צריך ליידד אותה עם המיטה כמקום נעים שבו הולכים לישון. יחד עם העובדה שאת לקראת לידה ולכן זה חלון הזדמנויות שהולך ומתקצר כי אח"כ יהיה לך קשה יותר. אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולעבור תהליך שינה מלא שכולל את סדר היום ואת הלימוד להירדמות עצמאית גם בתחילת הלילה וגם בכל יקיצה. כולל ליווי יומיומי של יועצת תוך מתן מענה תמידי לבכי (אי אפשר להימנע מבכי הוא יהיה קיים בכל תהליך של שינוי הרגלים השאלה היא מה ההתייחסות אל הבכי. ב'לילה טוב' אנחנו תמיד נותנים לזה מענה ולא משאירים אותה לבכות במיטה).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד