פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0איך ללמד תינוק להירדם לבד?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

קודם כל אני רוצה להודות לכן על העצות. העלתי שאלות כבר מספר פעמים ותמיד הן זכו להתייחסות ולמענה מועיל.
יש לי תינוקת בת שבעה חודשים וחצי שישנה לילה שלם רצוף כבר כמה חודשים. הקושי שלנו הוא בהרדמה. היא זקוקה לנוכחות שלי (ברוב הפעמים מראה התנגדות לנוכחות אביה, או יותר נכון להיעדר נוכחותי). רציתי לדעת איך אפשר לעזור לה לצאת מהתלות הזאת ולהצליח להירדם גם בעצמה. חשוב לי להוסיף שבמהלך ההרדמה אני כמעט ולא נוגעת בה או יוצרת קשר עין (רק אם היא מתחילה לבכות).
תודה רבה,
ליאור
אני שמחה שאנחנו עוזרים לך.
קודם כל שתפי את אבא והסבירי לו כיצד את מרדימה. יישרו קו בניכם ועשו את אותו הדבר בדיוק. שנית, כשהוא מתחיל בהרדמה תני לו לעשות אותה מבלי "להתערב" בה. ככל שהוא יתנסה בזה יותר ובתך תבין שאין הבדל היא תקבל גם אותו.
אחרי שההרדמות של שניכם יהיו טובות תוכלו להתרחק ממנה, עדיין בחדר אבל רחוקים וללא מגע ורק כשזה יהיה טוב אז תצאו מהחדר. תמיד תמשיכו לתת מענה לבכי.
בהצלחה
1. איך ללמד תינוק להירדם לבד?
21/07/2013 20:23
שלום,קודם כל אני רוצה להודות לכן על העצות. העלתי שאלות כבר מספר פעמים ותמיד הן זכו להתייחסות ולמענה מועיל.
יש לי תינוקת בת שבעה חודשים וחצי שישנה לילה שלם רצוף כבר כמה חודשים. הקושי שלנו הוא בהרדמה. היא זקוקה לנוכחות שלי (ברוב הפעמים מראה התנגדות לנוכחות אביה, או יותר נכון להיעדר נוכחותי). רציתי לדעת איך אפשר לעזור לה לצאת מהתלות הזאת ולהצליח להירדם גם בעצמה. חשוב לי להוסיף שבמהלך ההרדמה אני כמעט ולא נוגעת בה או יוצרת קשר עין (רק אם היא מתחילה לבכות).
תודה רבה,
ליאור
מאת: אורח/ת
2. איך ללמד תינוק להירדם לבד?
23/07/2013 18:33
היי ליאור,אני שמחה שאנחנו עוזרים לך.
קודם כל שתפי את אבא והסבירי לו כיצד את מרדימה. יישרו קו בניכם ועשו את אותו הדבר בדיוק. שנית, כשהוא מתחיל בהרדמה תני לו לעשות אותה מבלי "להתערב" בה. ככל שהוא יתנסה בזה יותר ובתך תבין שאין הבדל היא תקבל גם אותו.
אחרי שההרדמות של שניכם יהיו טובות תוכלו להתרחק ממנה, עדיין בחדר אבל רחוקים וללא מגע ורק כשזה יהיה טוב אז תצאו מהחדר. תמיד תמשיכו לתת מענה לבכי.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה