פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שיטת לילה טוב
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

היינו בהרצאה שלך ביום שישי וכבר בשני הלילות האחרונים ניסינו את שיטת לילה טוב.
אני אציין כי יאיר כבר אוטוטו בן שנה ונרדם בהנקה.
הוא מאד מתנגד לשיטה החדשה. ביום שישי נשברתי באמצע והנקתי אותו. העברתי אותו למיטה כמעט רדום והוא נרדם סופית על ידי נדנוד.
בשבת הנקתי אותו ואז העברתי אותו למיטה ער. ניסיתי את את השיטה של מגע ושירי לילה טוב ונשברתי אחרי שעה וחצי כאשר הוא כבר ממש התחיל לבכות מרוב תסכול והנקתי אותו שוב. העברתי אותו למיטה כמעט רדום לגמרי ושוב הוא נרדם בנדנוד.
אני אציין כי מאז שהתחלנו הוא קם עוד יותר מאשר בעבר והחלון של השעתיים באמצע הלילה עדיין קיים.. (אם כי ייתכן וזה הצטמצם משעתיים וחצי לשעתיים).
אני יודעת שאת אומרת שאין ילד שזה לא יעבוד עליו אבל האם יכול להיות שבכל זאת תינוק יתנגד לתהליך?
האם להמשיך? האם יש סיכוי שהוא יישן מתישהו?
אני דואגת לו שהוא לא יישן מספיק אם כי הוא ילד מאד מפותח והוא מאד חייכן ומשחק במשך היום.
אם יש סיכוי היינו מאד שמחים לקחת אותך (או מישהי מהיועצות שלך) לייעוץ.
אמרת בזמנו שאתם מלאים עד מרץ. האם יש מקום לעוד לקוח עייף?
באשר לשאלתך על ילדים עקשנים, ההתנגדות שלו לתהליך היא טבעית וברורה ויחד עם זאת בתהליך מסודר ועקבי אפשר ללמד אותו להירדם באופן עצמאי ולישון ברציפות.
את מוזמנת ליצור קשר איתי או עם גנית ולקבוע פגישת איבחון וייעוץ.
בהצלחה,
שרון
1. שיטת לילה טוב
14/02/2010 11:44
גנית שלום,היינו בהרצאה שלך ביום שישי וכבר בשני הלילות האחרונים ניסינו את שיטת לילה טוב.
אני אציין כי יאיר כבר אוטוטו בן שנה ונרדם בהנקה.
הוא מאד מתנגד לשיטה החדשה. ביום שישי נשברתי באמצע והנקתי אותו. העברתי אותו למיטה כמעט רדום והוא נרדם סופית על ידי נדנוד.
בשבת הנקתי אותו ואז העברתי אותו למיטה ער. ניסיתי את את השיטה של מגע ושירי לילה טוב ונשברתי אחרי שעה וחצי כאשר הוא כבר ממש התחיל לבכות מרוב תסכול והנקתי אותו שוב. העברתי אותו למיטה כמעט רדום לגמרי ושוב הוא נרדם בנדנוד.
אני אציין כי מאז שהתחלנו הוא קם עוד יותר מאשר בעבר והחלון של השעתיים באמצע הלילה עדיין קיים.. (אם כי ייתכן וזה הצטמצם משעתיים וחצי לשעתיים).
אני יודעת שאת אומרת שאין ילד שזה לא יעבוד עליו אבל האם יכול להיות שבכל זאת תינוק יתנגד לתהליך?
האם להמשיך? האם יש סיכוי שהוא יישן מתישהו?
אני דואגת לו שהוא לא יישן מספיק אם כי הוא ילד מאד מפותח והוא מאד חייכן ומשחק במשך היום.
אם יש סיכוי היינו מאד שמחים לקחת אותך (או מישהי מהיועצות שלך) לייעוץ.
אמרת בזמנו שאתם מלאים עד מרץ. האם יש מקום לעוד לקוח עייף?
מאת: אורח/ת
2. שיטת לילה טוב
14/02/2010 17:56
הי,באשר לשאלתך על ילדים עקשנים, ההתנגדות שלו לתהליך היא טבעית וברורה ויחד עם זאת בתהליך מסודר ועקבי אפשר ללמד אותו להירדם באופן עצמאי ולישון ברציפות.
את מוזמנת ליצור קשר איתי או עם גנית ולקבוע פגישת איבחון וייעוץ.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של