פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0שינה רצופה תינוק בן שבע חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כדי שבנך ישן לילות רצופים הוא צריך ללמוד להירדם ללא אוכל. כרגע זו הדרך שלו להירדם ולכן הוא מתעורר יותר ויותר. מומלץ לנתק את הקשר עם השינה וזה:1. דווקא ע"י זה שתוציאי אותו לאוכל מחוץ למיטה וכשהוא מסיים הוא חוזר לישון במיטה. 2. אל תאפשרי לו להירדם בזמן האוכל ונתקי אותו לפני שהוא נרדם. 3. במידה והוא אוכל טוב במהלך היום תוכלי בהדרגה באופן יזום להוריד ארוחות עי"כ שכל כמה לילות תדחי את שעת האוכל בשעה ותוציאי את הארוחות מהלילה.
בהצלחה
1. שינה רצופה תינוק בן שבע חודשים
28/07/2013 10:46
היי יש לילדה בת 4 וילד בן 7 חודשים שישן במיטה שלו. יש לי שתי שאלות. 1. הוא מתעורר הרבה בלילה לאכול רק אוכל מרגיע אותו להמשיך לישון לדוגמא הלילה אכל בשעה 7 נרדם ובשעה עשר וחצי האכלתי אותו מטרנה פלוס דיסה ושוב התעורר בשעה 2 אכל נרדם ושוב התעורר בארבע ואח״כ בשש. אני מנסה לתת לו רק מוצץ אבל זה לא עוזר. 2. בלילה כאשר הוא מתעורר אני מביא לו לבקבוק והוא אוכל תוך כדי שכיבה במיטה עד שנרדם. לא אוכל אצלי בידיים. זה בסדר??? מאת: סיגלית
2. שינה רצופה תינוק בן שבע חודשים
28/07/2013 22:48
היי סיגלית,כדי שבנך ישן לילות רצופים הוא צריך ללמוד להירדם ללא אוכל. כרגע זו הדרך שלו להירדם ולכן הוא מתעורר יותר ויותר. מומלץ לנתק את הקשר עם השינה וזה:1. דווקא ע"י זה שתוציאי אותו לאוכל מחוץ למיטה וכשהוא מסיים הוא חוזר לישון במיטה. 2. אל תאפשרי לו להירדם בזמן האוכל ונתקי אותו לפני שהוא נרדם. 3. במידה והוא אוכל טוב במהלך היום תוכלי בהדרגה באופן יזום להוריד ארוחות עי"כ שכל כמה לילות תדחי את שעת האוכל בשעה ותוציאי את הארוחות מהלילה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה