פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת 3 חוד' - שינה בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 3 חודשים הנקה מלאה, במשך היום יונקת כל 3 שעות: אוכלת ערה שעתיים כשהיא רגועה ונינוחה ואח"כ נרדמת על הידיים בנדנוד, מניחה אותה לשעה, מתעוררת וחוזר חלילה. חשוב לציין שהיא לא לוקחת מוצץ, בעת ההרדמה, אני שמה לה את המוצץ בפה היא מסרבת ובוכה, אך בסופו של דבר מוצצת ונרדמת.
בשמונה בערב אני מקלחת אותה, עיסוי קצר ואח"כ מניקה - היא לא נרדמת ונשארת ערה עד 22:00-23:30, בוכה וקשה לה להירדם כשכבר נרדמת מתעוררת כל שעתים, בוכה עצבנית לא מוכנה לקחת מוצץ ולא נרדמת על הציצי, בשלב מסויים אני מתייאשת ולוקחת אותה למיטה איתי ומרדימה אותה תוך כדי הנקה בשכיבה לצדי, היא מתעוררת כל שעה מחפשת ציצי יונקת מס שניות ואם אני מוציאה את הציצי היא מתחילה לבכות. בעצם הפכתי ל"מוצץ" שלה וזה מתיש אותי מאוד.
אנא ייעצו לי כיצד להתמודד עם הלילות האלו, כיצד לפתוח מרווחים גדולים יותר.
תודה רבה,
חן
בתך מתקשה לישון משתי סיבות עיקריות: 1. עייפות יתר! היא הולכת לישון מאוחר מדי וזה מקשה על ההירדמות ומוסיף ליקיצות. אני ממליצה להקדים את כל נושא הטקס ולהתחיל לראות מה קורה כשהטקס מתרחש באזור 19:00 ואפילו אולי 18:30- תלוי בסמני עייפות. גם במהלך היום יכול להיות שהיא צריכה פערי ערות קטנים יותר.
2. מומלץ להתחיל להפריד בין האוכל לשינה שלה. תראי האם את מתחילה לזהות שינויים בקצב יניקות ולנתק אותה לפני שהיא נרדמת. במקביל כדאי להתחיל ללמד אותה מדי פעם להירדם במיטה שלה. כלומר, להכניס אותה ערה למיטה ושם עם מגע וליטופים להרדים אותה. ככל שזה יקרה יותר פעמים גם במהלך היום וגם בלילה כך היא תישן טוב יותר.
חשוב תמיד לתת מענה לבכי ולהרגיע על הידיים בכל בכי.
1. בת 3 חוד' - שינה בלילה
28/07/2013 14:45
שלום,בתי בת 3 חודשים הנקה מלאה, במשך היום יונקת כל 3 שעות: אוכלת ערה שעתיים כשהיא רגועה ונינוחה ואח"כ נרדמת על הידיים בנדנוד, מניחה אותה לשעה, מתעוררת וחוזר חלילה. חשוב לציין שהיא לא לוקחת מוצץ, בעת ההרדמה, אני שמה לה את המוצץ בפה היא מסרבת ובוכה, אך בסופו של דבר מוצצת ונרדמת.
בשמונה בערב אני מקלחת אותה, עיסוי קצר ואח"כ מניקה - היא לא נרדמת ונשארת ערה עד 22:00-23:30, בוכה וקשה לה להירדם כשכבר נרדמת מתעוררת כל שעתים, בוכה עצבנית לא מוכנה לקחת מוצץ ולא נרדמת על הציצי, בשלב מסויים אני מתייאשת ולוקחת אותה למיטה איתי ומרדימה אותה תוך כדי הנקה בשכיבה לצדי, היא מתעוררת כל שעה מחפשת ציצי יונקת מס שניות ואם אני מוציאה את הציצי היא מתחילה לבכות. בעצם הפכתי ל"מוצץ" שלה וזה מתיש אותי מאוד.
אנא ייעצו לי כיצד להתמודד עם הלילות האלו, כיצד לפתוח מרווחים גדולים יותר.
תודה רבה,
חן
מאת: אורח/ת
2. בת 3 חוד' - שינה בלילה
28/07/2013 22:54
היי חן,בתך מתקשה לישון משתי סיבות עיקריות: 1. עייפות יתר! היא הולכת לישון מאוחר מדי וזה מקשה על ההירדמות ומוסיף ליקיצות. אני ממליצה להקדים את כל נושא הטקס ולהתחיל לראות מה קורה כשהטקס מתרחש באזור 19:00 ואפילו אולי 18:30- תלוי בסמני עייפות. גם במהלך היום יכול להיות שהיא צריכה פערי ערות קטנים יותר.
2. מומלץ להתחיל להפריד בין האוכל לשינה שלה. תראי האם את מתחילה לזהות שינויים בקצב יניקות ולנתק אותה לפני שהיא נרדמת. במקביל כדאי להתחיל ללמד אותה מדי פעם להירדם במיטה שלה. כלומר, להכניס אותה ערה למיטה ושם עם מגע וליטופים להרדים אותה. ככל שזה יקרה יותר פעמים גם במהלך היום וגם בלילה כך היא תישן טוב יותר.
חשוב תמיד לתת מענה לבכי ולהרגיע על הידיים בכל בכי.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום