פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

צריך להבין שכל שינוי של הרגל שתעשו תגובת כל התינוקות והילדים היא בבכי. גם אנחנו כמבוגרים לא אוהבים שינויים וחוששים מזה. וזו דרכם של תינוקות לדבר ולהתבטא.
השאלה היא כיצד אתם עוזרים להם להתגבר על זה.
לתת לתינוק לבכות משמעו לצאת מהחדר ולא להגיב לבכי לעומת זאת, כשהתינוק נמצא על הידיים שלך ואת מחבקת ומלטפת ומרגיעה אותו את שם בשבילו ואת נענית לצורך שלו שהוא כרגע שתרגיעי אותו.
בשלב מסוים ציצי אינו אמור להיות מקור להרגעה או נחמה אלא מקור לתזונה. תסכימי איתי שאם בתך תקבל מכה ותבכה, ציצי לא יהיה הפתרון שירגיע אותה אלא חיבוק שלך? כך זה אמור להיות גם בלילה.
אני מזמינה אותך לפנות אלינו טלפונית ולקבל פרטים על התהליך ומידע על הגישה שלנו.
1. שינה
30/07/2013 20:50
שלום. תינוקת שלי לא יודעת להרדם לבד. היא בת חצי שנה. חשבתי אולי על שיטה לילה טוב, אבל אני מתקשה לשמוע איך תינוקת שלי בוחה. כי בשיטה זו נותנים לילד לבקות. התינוקת שלי לא לוקחת מוצץ, היא רגילה לציצי ולנדנוד. אם לפי שיטה זאת אני אפילו יקח אותה מהמיתה שלה בזמן שהיא בוחה כדי להרגיע אותה , היא לא תירגע כי היא צריכה גם ציצי (יונקת).מה אלי לעשות? מאת: אורח/ת
2. בשיטת 'לילה טוב' לא נותנים לתינוק לבכות! יש מענה תמידי לבכי!!
31/07/2013 11:41
ההיפך המוחלט מלתת לילד לבכות. וזה עקרון שמאוד חשוב לנו.צריך להבין שכל שינוי של הרגל שתעשו תגובת כל התינוקות והילדים היא בבכי. גם אנחנו כמבוגרים לא אוהבים שינויים וחוששים מזה. וזו דרכם של תינוקות לדבר ולהתבטא.
השאלה היא כיצד אתם עוזרים להם להתגבר על זה.
לתת לתינוק לבכות משמעו לצאת מהחדר ולא להגיב לבכי לעומת זאת, כשהתינוק נמצא על הידיים שלך ואת מחבקת ומלטפת ומרגיעה אותו את שם בשבילו ואת נענית לצורך שלו שהוא כרגע שתרגיעי אותו.
בשלב מסוים ציצי אינו אמור להיות מקור להרגעה או נחמה אלא מקור לתזונה. תסכימי איתי שאם בתך תקבל מכה ותבכה, ציצי לא יהיה הפתרון שירגיע אותה אלא חיבוק שלך? כך זה אמור להיות גם בלילה.
אני מזמינה אותך לפנות אלינו טלפונית ולקבל פרטים על התהליך ומידע על הגישה שלנו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום