שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים
04/08/2013 9:10
הי
בתי בת אבעה חודשים עד לפני שבוע ישנה במהלך היום שלוש תנומות מרכזיות,כל רחת כשעהוחצי-שעתיים
היתה נרדמת בעזרת טפיחות שלי על הגב ובדרך כלל ההרדמות היו מהירות. כבר שבוע שלם שכל הירדמות במהלך היום הפכה לסיוט מלווה בבכי נוראי וגילוי התנגדות עז להירדם למרות שעייפה, כל הרדמה לוקחת כמעט חצי שעה ובנוסף זמן השינה במהלך היום התקצר מאוד גג 40 דקות .
אני מוצאת את עצמי מותשת היא מגיעה לבכי היסטרי שמאוד קשה להרגיע אותה וממש מתנגדת להירדם בעגלה או המיטה רק ביידים או תוך כדי הנקה מה שלא היה עד כה.
חשוב לצין ששנת הלילה לא נפגה ,הולכת לישוןב20:00 וישנה עד 06:00 עם התעוררות של פעם אחת לאוכל
איך מחזירים אותה להירדם בקלות במהלך היום ? לא יכולה יותר שכל יום רובו מלווה בבכי היסטרי
המון תודה
מאת: אורח/ת
2. שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים
06/08/2013 16:48
היי,
הרבה פעמים אנחנו רואים שינוי בהרגלי שינה סביב גיל 4 חודשים.
כדי להקל על שנות היום מומלץ לשים לב לסמני עייפות ולפיהם להתחיל הרדמות (בלי "למשוך" אותה עייפה). כדאי לבצע טקס שינה קצר (שונה מהלילה) לפני כל הרדמה ולהרדים בחדר חשוך.
כדאי גם לבנות סדר יום עם "סמני דרך" ברורים למשל אחרי טיול יש שנת יום וכו..
והכי חשוב- כל ההרדמות צריכות להיות במיטה, לא בזמן אוכל או על הידיים.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד