פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת אבעה חודשים עד לפני שבוע ישנה במהלך היום שלוש תנומות מרכזיות,כל רחת כשעהוחצי-שעתיים
היתה נרדמת בעזרת טפיחות שלי על הגב ובדרך כלל ההרדמות היו מהירות. כבר שבוע שלם שכל הירדמות במהלך היום הפכה לסיוט מלווה בבכי נוראי וגילוי התנגדות עז להירדם למרות שעייפה, כל הרדמה לוקחת כמעט חצי שעה ובנוסף זמן השינה במהלך היום התקצר מאוד גג 40 דקות .
אני מוצאת את עצמי מותשת היא מגיעה לבכי היסטרי שמאוד קשה להרגיע אותה וממש מתנגדת להירדם בעגלה או המיטה רק ביידים או תוך כדי הנקה מה שלא היה עד כה.
חשוב לצין ששנת הלילה לא נפגה ,הולכת לישוןב20:00 וישנה עד 06:00 עם התעוררות של פעם אחת לאוכל
איך מחזירים אותה להירדם בקלות במהלך היום ? לא יכולה יותר שכל יום רובו מלווה בבכי היסטרי
המון תודה
הרבה פעמים אנחנו רואים שינוי בהרגלי שינה סביב גיל 4 חודשים.
כדי להקל על שנות היום מומלץ לשים לב לסמני עייפות ולפיהם להתחיל הרדמות (בלי "למשוך" אותה עייפה). כדאי לבצע טקס שינה קצר (שונה מהלילה) לפני כל הרדמה ולהרדים בחדר חשוך.
כדאי גם לבנות סדר יום עם "סמני דרך" ברורים למשל אחרי טיול יש שנת יום וכו..
והכי חשוב- כל ההרדמות צריכות להיות במיטה, לא בזמן אוכל או על הידיים.
1. שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים
04/08/2013 9:10
היבתי בת אבעה חודשים עד לפני שבוע ישנה במהלך היום שלוש תנומות מרכזיות,כל רחת כשעהוחצי-שעתיים
היתה נרדמת בעזרת טפיחות שלי על הגב ובדרך כלל ההרדמות היו מהירות. כבר שבוע שלם שכל הירדמות במהלך היום הפכה לסיוט מלווה בבכי נוראי וגילוי התנגדות עז להירדם למרות שעייפה, כל הרדמה לוקחת כמעט חצי שעה ובנוסף זמן השינה במהלך היום התקצר מאוד גג 40 דקות .
אני מוצאת את עצמי מותשת היא מגיעה לבכי היסטרי שמאוד קשה להרגיע אותה וממש מתנגדת להירדם בעגלה או המיטה רק ביידים או תוך כדי הנקה מה שלא היה עד כה.
חשוב לצין ששנת הלילה לא נפגה ,הולכת לישוןב20:00 וישנה עד 06:00 עם התעוררות של פעם אחת לאוכל
איך מחזירים אותה להירדם בקלות במהלך היום ? לא יכולה יותר שכל יום רובו מלווה בבכי היסטרי
המון תודה
מאת: אורח/ת
2. שינוי בהרגלי שנת היום לתינוקת בת ארבעה חודשים
06/08/2013 16:48
היי,הרבה פעמים אנחנו רואים שינוי בהרגלי שינה סביב גיל 4 חודשים.
כדי להקל על שנות היום מומלץ לשים לב לסמני עייפות ולפיהם להתחיל הרדמות (בלי "למשוך" אותה עייפה). כדאי לבצע טקס שינה קצר (שונה מהלילה) לפני כל הרדמה ולהרדים בחדר חשוך.
כדאי גם לבנות סדר יום עם "סמני דרך" ברורים למשל אחרי טיול יש שנת יום וכו..
והכי חשוב- כל ההרדמות צריכות להיות במיטה, לא בזמן אוכל או על הידיים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום