פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת לילה תינוקת בת שנה וחודשיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הילדה שלי בת שנה וחודשיים, עד לפני וחודש ישנה לילה שלם משעה 22 עד 8-9-10 בבוקר (הייתה בבית) לפני חודש נכנסה לגן ולאט לאט התחילה להיות עייפה מוקדם יותר. אבל בשבוע האחרון היא לא נרדמת וכל ערב מתחיל הסיפור מחדש: אוכל, מקלחת, 19:30:20:00 במיטה ושלוש-ארבע שעות של מאבק - היא פשוט לא עייפה !! חשוב לציין שמרדימים אצלנו במיטה ומעבירים למיטה שלה (כבר החלפנו למיטת מעבר אז אם כבר נרדמה ומתעוררת באמצע הלילה היא גם כן באה אלינו) אני מיואשת , לא יודעת מה לעשות... יש לה פתאום גם מלא אנרגיות באמצע הלילה - היא מרביצה, מנסה לרדת מהמיטה, יושבת ושרה....
הייתי רוצה שתלך לישון עד 21:00 ובמיטה שלה
ממה מתחילים את התהליך? ואיך ?
תודה.
הדבר הראשון זה להתחיל לשים לב לסמני העייפות שלה ולפיהם להרדים אותה לישון. כך היא תגיע למיטה לא עייפה מדי ולא כשהיא לא מספיק עייפה. רוב הפעמים דווקא עייפות יתר נראית כמו ערנות ויכול להיות שזה מה שקורה.
דבר שני זה טקס שינה קבוע בכל יום פחות או יותר באותה שעה.
הדבר השלישי זה להתחיל להרגיל אותה להירדם במיטה שלה תמיד. גם בתחילת הלילה וגם באמצע הלילה.
1. שנת לילה תינוקת בת שנה וחודשיים
06/08/2013 7:31
שלוםהילדה שלי בת שנה וחודשיים, עד לפני וחודש ישנה לילה שלם משעה 22 עד 8-9-10 בבוקר (הייתה בבית) לפני חודש נכנסה לגן ולאט לאט התחילה להיות עייפה מוקדם יותר. אבל בשבוע האחרון היא לא נרדמת וכל ערב מתחיל הסיפור מחדש: אוכל, מקלחת, 19:30:20:00 במיטה ושלוש-ארבע שעות של מאבק - היא פשוט לא עייפה !! חשוב לציין שמרדימים אצלנו במיטה ומעבירים למיטה שלה (כבר החלפנו למיטת מעבר אז אם כבר נרדמה ומתעוררת באמצע הלילה היא גם כן באה אלינו) אני מיואשת , לא יודעת מה לעשות... יש לה פתאום גם מלא אנרגיות באמצע הלילה - היא מרביצה, מנסה לרדת מהמיטה, יושבת ושרה....
הייתי רוצה שתלך לישון עד 21:00 ובמיטה שלה
ממה מתחילים את התהליך? ואיך ?
תודה.
מאת: אורח/ת
2. שנת לילה תינוקת בת שנה וחודשיים
06/08/2013 17:14
היי,הדבר הראשון זה להתחיל לשים לב לסמני העייפות שלה ולפיהם להרדים אותה לישון. כך היא תגיע למיטה לא עייפה מדי ולא כשהיא לא מספיק עייפה. רוב הפעמים דווקא עייפות יתר נראית כמו ערנות ויכול להיות שזה מה שקורה.
דבר שני זה טקס שינה קבוע בכל יום פחות או יותר באותה שעה.
הדבר השלישי זה להתחיל להרגיל אותה להירדם במיטה שלה תמיד. גם בתחילת הלילה וגם באמצע הלילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום