פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת חצי שנה - מתעוררת בלילה ומתקשה לחזור לישון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת חצי שנה אוטוטו. כבר שבועיים שהיא מתעוררת באמצע הלילה (~03:00), רגועה ומחוייכת, וממש מתקשה לחזור לישון (היא ערה במשך שעה בממוצע). היא לא בוכה, לא עצבנית, פשוט... ערה. אני יושבת לידה או בכיסא בקצה של החדר בפנים חתומות, עוזרת לה עם המוצץ כשהיא מתקשה לקחת אותו לבד.
הסיבה להתעוררות היא לא רעב- בד"כ היא אוכלת כשעה-שעתיים לפני שהיא מתעוררת (כשחשדתי שאולי היא עדיין רעבה ניסיתי להאכיל אותה והיא ממש לא היתה מעוניינת).
לגבי הרגלי השינה שלה, היא נרדמת במיטה שלה, נעזרת בנו כאשר נופל לה המוצץ, ללא נדנוד וללא אוכל. ישנה ביום 3 פעמים בד"כ (סה"כ ~4 שעות ביום), נרדמת לקראת 20.00 ומתעוררת בסביבות 06.30.
אולי יש לך רעיון לסיבה להתעוררות? מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה לחזור לישון לילות רציפים יותר?
תודה מראש,
מיכל
כל עזרה שביתך צריכה ממך היא סיבה להתעוררות.
למשל- המוצץ, הישיבה שלך בחדר, העובדה שהיא עדיין זקוקה לבקבוק בלילה וכו..
כדי שהיא תישן לילות רצופים יותר למדי אותה לקחת מוצץ בעצמה. למדי אותה להירדם כשאת לא נמצאת בחדר וגם אם יש עדיין בקבוק בלילה (ממה שכתבת אני מבינה שיש בסביבות 1-2) אז בהדרגה גם להוציא אותו מהלילה.
ככל שהיא תסתדר בעצמה יותר ויותר כך ירדו מספר היקיצות.
1. בת חצי שנה - מתעוררת בלילה ומתקשה לחזור לישון
11/08/2013 13:39
שלום,הבת שלי בת חצי שנה אוטוטו. כבר שבועיים שהיא מתעוררת באמצע הלילה (~03:00), רגועה ומחוייכת, וממש מתקשה לחזור לישון (היא ערה במשך שעה בממוצע). היא לא בוכה, לא עצבנית, פשוט... ערה. אני יושבת לידה או בכיסא בקצה של החדר בפנים חתומות, עוזרת לה עם המוצץ כשהיא מתקשה לקחת אותו לבד.
הסיבה להתעוררות היא לא רעב- בד"כ היא אוכלת כשעה-שעתיים לפני שהיא מתעוררת (כשחשדתי שאולי היא עדיין רעבה ניסיתי להאכיל אותה והיא ממש לא היתה מעוניינת).
לגבי הרגלי השינה שלה, היא נרדמת במיטה שלה, נעזרת בנו כאשר נופל לה המוצץ, ללא נדנוד וללא אוכל. ישנה ביום 3 פעמים בד"כ (סה"כ ~4 שעות ביום), נרדמת לקראת 20.00 ומתעוררת בסביבות 06.30.
אולי יש לך רעיון לסיבה להתעוררות? מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה לחזור לישון לילות רציפים יותר?
תודה מראש,
מיכל
מאת: אורח/ת
2. בת חצי שנה - מתעוררת בלילה ומתקשה לחזור לישון
12/08/2013 13:19
היי מיכל,כל עזרה שביתך צריכה ממך היא סיבה להתעוררות.
למשל- המוצץ, הישיבה שלך בחדר, העובדה שהיא עדיין זקוקה לבקבוק בלילה וכו..
כדי שהיא תישן לילות רצופים יותר למדי אותה לקחת מוצץ בעצמה. למדי אותה להירדם כשאת לא נמצאת בחדר וגם אם יש עדיין בקבוק בלילה (ממה שכתבת אני מבינה שיש בסביבות 1-2) אז בהדרגה גם להוציא אותו מהלילה.
ככל שהיא תסתדר בעצמה יותר ויותר כך ירדו מספר היקיצות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום