פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0בן שישה שבועות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבעיה היא שאחרי חצי שעה מתעורר ואני מנסה להחזיר אותו לישון עם טפיחות בישבן. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
גם בשנת ערב זה ככה ולוקח לו כשעה עד שעה וחצי להיכנס לשנת לילה עמוקה.
דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שכל עוד הוא מוצץ את המוצץ הוא לא נכנס לשינה עמוקה וכאשר המוצץ נופל לו אז הוא מתעורר.
הבעיה היא שגם חצי שעה הוא יכול למצוץ את המוצץ מבלי להיכנס לשינה עמוקה.
האם לנסות ולהחזיר אותו לישון או פשוט לתת לו להתעורר?
אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה..
אני מבלה את כל היום ליד העריסה שלו כדי לוודא שלא יתעורר...
אשמח לעצה
אורטל
אחרי חצי שעה יש מעבר שינה ולכן השינה רגישה בדיוק בשלב הזה. אם את מצליחה לזהות סמני עייפות שלו אז כווני את השינה בהתאם להם וכשהשינה תהיה בעיתוי הנכון היא תהיה בדר"כ ארוכה יותר.
יחד עם זאת, יש תינוקות שקשה להם לעשות את מעבר השינה הזה לכן את יכולה להיכנס אליו 10 דקות לפני שהוא אמור להתעורר ולתת לו מגע עדין כזה שלא יעיר אותו אלא יעזור לו לעבור את מעבר השינה ולהיכנס לשינה עמוקה יותר ואז תוכלי לצאת מהחדר. אם הוא כבר התעורר אל תנסי להחזיר אותו לישון כי זה בדר"כ קשה יותר (זה נכון רק לשנות היום, ביקיצות בלילה את צריכה להחזיר אותו לישון כמובן).
1. בן שישה שבועות
12/08/2013 20:05
בני בן השישה שבועות נרדם במיטה עם מוצץ וטפיחות בישבן,הבעיה היא שאחרי חצי שעה מתעורר ואני מנסה להחזיר אותו לישון עם טפיחות בישבן. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
גם בשנת ערב זה ככה ולוקח לו כשעה עד שעה וחצי להיכנס לשנת לילה עמוקה.
דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שכל עוד הוא מוצץ את המוצץ הוא לא נכנס לשינה עמוקה וכאשר המוצץ נופל לו אז הוא מתעורר.
הבעיה היא שגם חצי שעה הוא יכול למצוץ את המוצץ מבלי להיכנס לשינה עמוקה.
האם לנסות ולהחזיר אותו לישון או פשוט לתת לו להתעורר?
אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה..
אני מבלה את כל היום ליד העריסה שלו כדי לוודא שלא יתעורר...
אשמח לעצה
אורטל
מאת: אורח/ת
2. בן שישה שבועות
13/08/2013 20:23
היי אורטל,אחרי חצי שעה יש מעבר שינה ולכן השינה רגישה בדיוק בשלב הזה. אם את מצליחה לזהות סמני עייפות שלו אז כווני את השינה בהתאם להם וכשהשינה תהיה בעיתוי הנכון היא תהיה בדר"כ ארוכה יותר.
יחד עם זאת, יש תינוקות שקשה להם לעשות את מעבר השינה הזה לכן את יכולה להיכנס אליו 10 דקות לפני שהוא אמור להתעורר ולתת לו מגע עדין כזה שלא יעיר אותו אלא יעזור לו לעבור את מעבר השינה ולהיכנס לשינה עמוקה יותר ואז תוכלי לצאת מהחדר. אם הוא כבר התעורר אל תנסי להחזיר אותו לישון כי זה בדר"כ קשה יותר (זה נכון רק לשנות היום, ביקיצות בלילה את צריכה להחזיר אותו לישון כמובן).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום