פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת שנה וחודש נרדמת בצרחות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

עד לפני שבוע הקטנה (שנה וחודש) נרדמה ממש יפה במיטה שלה.
לפני שבוע (לא ברור מה הטריגר) התחילה לעשות טקס צרחות לפני השינה (גם צהריים וגם לילה). הצרחות יכולות להיות חמש דקות, עשר דקות וגם חצי שעה (כשכל כמה דקות אני הולכת אליה ואומרת לה שעכשיו הולכים לישון ויוצאת מהחדר).
הבעיה לא נפתרת וגם שחשבתי שהילדה מבינה שהצרחות לא יעזרו ואנחנו לא נרים אותה מהמיטה, הן נמשכות ונמשכות ונמשכות... עד שהיא פשוט מותשת ונרדמת.
* אציין שגם כשהיא נרדמת מחוץ למיטה ונראת מעולפת לגמרי כשאנו מניחים אותה במיטה היא מתעוררת, נעמדת ומתחילה לצרוח.
מה עושים? למה קורה?
אין לי מספיק פרטים כדי לדעת למה זה קורה כיון שאני לא מלווה את התהליך. לרוב, זה קורה בגלל גורם תלות כלשהו שמפסיק להשפיע וזה כשאין הירדמות עצמאית.
מה שצריך לעשות זה ללמד אותה להירדם בצורה עצמאית במיטה שלה תמיד עם מענה לבכי ותמיד הרדמה בזמן המתאים (לא למשוך אותה עייפה מדי) אחרי טקס שינה קבוע ונכון.
נסי לשים לב מהי העזרה שהיא צריכה ממך ולמדי אותה להירדם בלעדיה.
1. בת שנה וחודש נרדמת בצרחות
27/08/2013 13:35
שלום לכן,עד לפני שבוע הקטנה (שנה וחודש) נרדמה ממש יפה במיטה שלה.
לפני שבוע (לא ברור מה הטריגר) התחילה לעשות טקס צרחות לפני השינה (גם צהריים וגם לילה). הצרחות יכולות להיות חמש דקות, עשר דקות וגם חצי שעה (כשכל כמה דקות אני הולכת אליה ואומרת לה שעכשיו הולכים לישון ויוצאת מהחדר).
הבעיה לא נפתרת וגם שחשבתי שהילדה מבינה שהצרחות לא יעזרו ואנחנו לא נרים אותה מהמיטה, הן נמשכות ונמשכות ונמשכות... עד שהיא פשוט מותשת ונרדמת.
* אציין שגם כשהיא נרדמת מחוץ למיטה ונראת מעולפת לגמרי כשאנו מניחים אותה במיטה היא מתעוררת, נעמדת ומתחילה לצרוח.
מה עושים? למה קורה?
מאת: אורח/ת
2. בת שנה וחודש נרדמת בצרחות
27/08/2013 13:41
היי,אין לי מספיק פרטים כדי לדעת למה זה קורה כיון שאני לא מלווה את התהליך. לרוב, זה קורה בגלל גורם תלות כלשהו שמפסיק להשפיע וזה כשאין הירדמות עצמאית.
מה שצריך לעשות זה ללמד אותה להירדם בצורה עצמאית במיטה שלה תמיד עם מענה לבכי ותמיד הרדמה בזמן המתאים (לא למשוך אותה עייפה מדי) אחרי טקס שינה קבוע ונכון.
נסי לשים לב מהי העזרה שהיא צריכה ממך ולמדי אותה להירדם בלעדיה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום