פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0אשמח לעזרה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לבני הרגל שינה מגונה, הוא ינק עד גיל 10 חודשים ומאז מאוד קשור לחזה שלי, ככה שכשהוא נרדם הוא לא מוותר על להניח את ידו על החזה (דבר שמציק לי מאוד), יש לציין כי אני בהריון, אז זה מקשה לא פחות. הוא נרדם רק במיטה שלנו וכשמעבירים אותו למיטתו זה מחזיק בדיוק לשעה, יש לציין שכשהוא עובר למיטה שלנו גם אין לו שינה רציפה והוא קם כל שעה. מתוסכל וכועס. יש להוסיף כי הוא ישן בצהריים גג שעה וחצי.
אנו מותשים ונשמח לעצה.
על מנת ששנתו של בנך תהיה רצופה הוא צריך ללמוד להירדם הירדמות עצמאית ובמיטה שלו.
הירדמות במקום אחד (מיטה שלכם או ידיים), והתעוררות במקום אחר יכולות ליצור "אנטי" למקום שבו הוא מתעורר, כלומר- למיטה שלו. הדבר הראשון כדי לידד אותו עם המיטה שלו היא לדאוג שההירדמות תהיה שם. תמיד.
אם הוא צריך בהתחלה אפשר לשבת לידו ולתת לו מגע (ליטופים, טפיחות וכו..) עד שיירדם.
תמיד לתת לו מענה לבכי ולהרגיע אותו. לא יהיה מנוס מבכי כי זו דרכו להביע מחאה וזה טבעי. אבל אם תתני לו את המענה ותרגיעי אותו ותהי לידו הוא יסתגל לדבר החדש.
מומלץ להתחיל בתהליך לכל המאוחר חודשיים לפני הלידה הצפויה כדי שיהיה לכם את הזמן המספיק לזה.
המענה בפורום אינו תחליף לייעוץ שינה ועל מנת להשיג את התוצאות הטובות ביותר ולהצליח לעבור את כל התהליך אני ממליצה לך ליצור עמנו קשר טלפוני ולעבור תהליך מלא עם ליווי יומיומי של יועצת.
בהצלחה
1. אשמח לעזרה
01/09/2013 20:21
שלום. אני אמא לתינוק בן שנה ו3 חודשים.יש לבני הרגל שינה מגונה, הוא ינק עד גיל 10 חודשים ומאז מאוד קשור לחזה שלי, ככה שכשהוא נרדם הוא לא מוותר על להניח את ידו על החזה (דבר שמציק לי מאוד), יש לציין כי אני בהריון, אז זה מקשה לא פחות. הוא נרדם רק במיטה שלנו וכשמעבירים אותו למיטתו זה מחזיק בדיוק לשעה, יש לציין שכשהוא עובר למיטה שלנו גם אין לו שינה רציפה והוא קם כל שעה. מתוסכל וכועס. יש להוסיף כי הוא ישן בצהריים גג שעה וחצי.
אנו מותשים ונשמח לעצה.
מאת: אורח/ת
2. לימוד הרגלי שינה
02/09/2013 9:38
היי,על מנת ששנתו של בנך תהיה רצופה הוא צריך ללמוד להירדם הירדמות עצמאית ובמיטה שלו.
הירדמות במקום אחד (מיטה שלכם או ידיים), והתעוררות במקום אחר יכולות ליצור "אנטי" למקום שבו הוא מתעורר, כלומר- למיטה שלו. הדבר הראשון כדי לידד אותו עם המיטה שלו היא לדאוג שההירדמות תהיה שם. תמיד.
אם הוא צריך בהתחלה אפשר לשבת לידו ולתת לו מגע (ליטופים, טפיחות וכו..) עד שיירדם.
תמיד לתת לו מענה לבכי ולהרגיע אותו. לא יהיה מנוס מבכי כי זו דרכו להביע מחאה וזה טבעי. אבל אם תתני לו את המענה ותרגיעי אותו ותהי לידו הוא יסתגל לדבר החדש.
מומלץ להתחיל בתהליך לכל המאוחר חודשיים לפני הלידה הצפויה כדי שיהיה לכם את הזמן המספיק לזה.
המענה בפורום אינו תחליף לייעוץ שינה ועל מנת להשיג את התוצאות הטובות ביותר ולהצליח לעבור את כל התהליך אני ממליצה לך ליצור עמנו קשר טלפוני ולעבור תהליך מלא עם ליווי יומיומי של יועצת.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה