פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0בן 4.5 חודשים רגיל למוצץ אך מוצץ אגודל
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 4.5 חודשים, רגיל למוצץ מלידה. אני מניקה אותו בשעות היום ולפני השינה הוא מקבל בקבוק. לפני כחודש החל למצוץ את אגודלו כדי להרדם אולם בימים האחרונים הוא ממש מתעקש על זה. אנו מוציאים לו את האגדול ושמים מוצץ בפיו עד שנרדם אולם זה חוזר על עצמו בכל פעם שהולך לישון ולא משתפר. מה עוד אפשר לעשות? התחלנו לאחרונה שימוש במוצצים לגיל 6 חודשים (מפני שמאווררים יותר) - אולי זה מבלבל אותו? לאילו מוצצים להצמד?
תודה מראש,
עינת.
במציצת אצבע יש גם עניין רגשי ולאו דווקא קשור לשינה. אני לא מתמצאת בזה וגם לא בסוגי מוצצים, אני ממליצה לך לפנות לפורום שעוסק אולי בהנחיה הורית.
המשך יום מקסים
1. בן 4.5 חודשים רגיל למוצץ אך מוצץ אגודל
11/09/2013 9:21
שלום רב,בני בן 4.5 חודשים, רגיל למוצץ מלידה. אני מניקה אותו בשעות היום ולפני השינה הוא מקבל בקבוק. לפני כחודש החל למצוץ את אגודלו כדי להרדם אולם בימים האחרונים הוא ממש מתעקש על זה. אנו מוציאים לו את האגדול ושמים מוצץ בפיו עד שנרדם אולם זה חוזר על עצמו בכל פעם שהולך לישון ולא משתפר. מה עוד אפשר לעשות? התחלנו לאחרונה שימוש במוצצים לגיל 6 חודשים (מפני שמאווררים יותר) - אולי זה מבלבל אותו? לאילו מוצצים להצמד?
תודה מראש,
עינת.
מאת: אורח/ת
2. בן 4.5 חודשים רגיל למוצץ אך מוצץ אגודל
11/09/2013 12:00
היי עינת,במציצת אצבע יש גם עניין רגשי ולאו דווקא קשור לשינה. אני לא מתמצאת בזה וגם לא בסוגי מוצצים, אני ממליצה לך לפנות לפורום שעוסק אולי בהנחיה הורית.
המשך יום מקסים
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה