פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת 5.5 חוד'- שינת לילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני שמחה לשמוע שאתם מיישמים את השיטה וכבר מרגישים בשינוי. יחד עם זאת חשוב שתדעו שבשלב הראשון שבו התינוקת עדיין נרדמת עם מגע שלכם בתוך המיטה, אני לא מצפה לירידה במספר ההתעוררויות אלא להרדמות קצרות יותר בדיוק כפי שקורה אצלכם וזה מצויין. מעבר לכך, רגרסיות הן חלק בלתי נפרד מהתהליך כולו, לעיתים אחרי לילה מצויין תחוו לילה קשה של התעוררויות רבות יותר או הרדמות ארוכות וגם זה טבעי. חשוב להמשיך בעקביות ובנחישות. בהדרגה תפחיתו את המגע שלכם כדי שהילדה שלכם תוכל לחוות הירדמות ללא מגע.
בהצלחה,
שרון
1. בת 5.5 חוד'- שינת לילה
16/02/2010 7:47
שלום רב. לפני 2 לילות התחלנו ליישם את שיטת גנית פרג, כשאנו מרגיעים את התינוקת, מניחים במיטה עם מגע יד ו ששש מונוטוני+נדונוד העריסה. הלילה הראשון היה כמובן קשה בתהליך ההרדמות, כצפוי. בלילה השני היא התעוררה אחרי שעתיים, אחרי 5 שעות ואחרי עוד שעתיים (היינו בהלם מהטוב שנפל עלינו..) סה"כ 3 פעמים, מתוכם פעמיים לאכול. אבל הלילה השלישי נראה אחרת, היא התעוררה כל שעתיים, פעם אחת גם אחרי שעה. מבחינת אוכל היא קיבלה רק פעמיים (אגב, היא לא נרדמת בהנקה כך שזה לא עניין של אוכל לצורך הרגעה). היא גם התעוררה בוכה. אנחנו לא מבינים מה קרה? האם בכלל זה מוקדם מידי להסיק מסקנות או שמשהו בתהליך נראה לא נכון?נראה שתהליך ההרדמות הולך טוב (ירד מרבע שעה ל 5 דקות) אבל היא לא מצליחה להחזיק שינה. יש לציין שתנומות היום מבוצעות באותה דרך ההרדמה. תודה רבה מראש מאת: אורח/ת
2. בת 5.5 חודשים - שינת לילה
16/02/2010 8:46
הי,אני שמחה לשמוע שאתם מיישמים את השיטה וכבר מרגישים בשינוי. יחד עם זאת חשוב שתדעו שבשלב הראשון שבו התינוקת עדיין נרדמת עם מגע שלכם בתוך המיטה, אני לא מצפה לירידה במספר ההתעוררויות אלא להרדמות קצרות יותר בדיוק כפי שקורה אצלכם וזה מצויין. מעבר לכך, רגרסיות הן חלק בלתי נפרד מהתהליך כולו, לעיתים אחרי לילה מצויין תחוו לילה קשה של התעוררויות רבות יותר או הרדמות ארוכות וגם זה טבעי. חשוב להמשיך בעקביות ובנחישות. בהדרגה תפחיתו את המגע שלכם כדי שהילדה שלכם תוכל לחוות הירדמות ללא מגע.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של