פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת חצי שנה, מאז שנולדה לא ממש אוהבת לישון בלילה. אבל הגענו למצב של 1-2 האכלות (הנקה) בלילה כאשר יש לה טקס שינה קבוע בכל ערב, ללא הנקה אלא בקבוק שנותן לה אבא.
בערב נרדמת לבד ללא בעיות אך בשעות היום נזקקת לידיים.
לפני שבוע חזרתי לעבודה והיא עם מטפלת, כאשר בשלושה לילות האחרונים, היא קמה שעה אחרי ההשכבה לישון, ומאז בוכה כל שעה בערך כשההנקה זה הדבר היחידי שמצליח להרגיע אותה. היא ממש נכנסת להיסטריה של בכי שקשה לעצור.
נראה שהיא גם לגמרי עירנית למרות שאני יודעת שהיא מאוד עייפה וזקוקה לשינה.
האם זה נובע מהחזרה לעבודה? האם זה זמן להפסיק הנקה כי נראה שהיא קמה רק בגלל ההנקה?
תודה
עד שתהיה הסתגלות לשגרה חדשה ולמטפלת לא הייתי מורידה ארוחות אבל כן כדאי להקפיד שהיא לא תירדם בזמן האוכל. כשבתך תתחיל להסתגל תתחילי להוריד לה את הארוחות בהדרגה. (תוודאי כמובן שהיא אוכלת כמו שצריך במהלך היום..)
1. בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה
16/09/2013 12:57
שלוםבתי בת חצי שנה, מאז שנולדה לא ממש אוהבת לישון בלילה. אבל הגענו למצב של 1-2 האכלות (הנקה) בלילה כאשר יש לה טקס שינה קבוע בכל ערב, ללא הנקה אלא בקבוק שנותן לה אבא.
בערב נרדמת לבד ללא בעיות אך בשעות היום נזקקת לידיים.
לפני שבוע חזרתי לעבודה והיא עם מטפלת, כאשר בשלושה לילות האחרונים, היא קמה שעה אחרי ההשכבה לישון, ומאז בוכה כל שעה בערך כשההנקה זה הדבר היחידי שמצליח להרגיע אותה. היא ממש נכנסת להיסטריה של בכי שקשה לעצור.
נראה שהיא גם לגמרי עירנית למרות שאני יודעת שהיא מאוד עייפה וזקוקה לשינה.
האם זה נובע מהחזרה לעבודה? האם זה זמן להפסיק הנקה כי נראה שהיא קמה רק בגלל ההנקה?
תודה
מאת: אורח/ת
2. בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה
16/09/2013 15:14
כיון שזה התחיל מאז המטפלת אז ייתכן ומדובר: או במשהו רגשי בעקבות החזרה לעבודה ותחילה של דמות חדשה(-זה יחלוף), או בעייפות יתר(- בדקי מה קורה בשנות היום עכשיו והאם היא לא מגיעה עייפה מדי ללילה), או בתלות בהנקה שהחמירה.עד שתהיה הסתגלות לשגרה חדשה ולמטפלת לא הייתי מורידה ארוחות אבל כן כדאי להקפיד שהיא לא תירדם בזמן האוכל. כשבתך תתחיל להסתגל תתחילי להוריד לה את הארוחות בהדרגה. (תוודאי כמובן שהיא אוכלת כמו שצריך במהלך היום..)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום