בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה
16/09/2013 12:57
שלום
בתי בת חצי שנה, מאז שנולדה לא ממש אוהבת לישון בלילה. אבל הגענו למצב של 1-2 האכלות (הנקה) בלילה כאשר יש לה טקס שינה קבוע בכל ערב, ללא הנקה אלא בקבוק שנותן לה אבא.
בערב נרדמת לבד ללא בעיות אך בשעות היום נזקקת לידיים.
לפני שבוע חזרתי לעבודה והיא עם מטפלת, כאשר בשלושה לילות האחרונים, היא קמה שעה אחרי ההשכבה לישון, ומאז בוכה כל שעה בערך כשההנקה זה הדבר היחידי שמצליח להרגיע אותה. היא ממש נכנסת להיסטריה של בכי שקשה לעצור.
נראה שהיא גם לגמרי עירנית למרות שאני יודעת שהיא מאוד עייפה וזקוקה לשינה.
האם זה נובע מהחזרה לעבודה? האם זה זמן להפסיק הנקה כי נראה שהיא קמה רק בגלל ההנקה?
תודה
מאת: אורח/ת
2. בעיות בשינה לתינוקת בת חצי שנה
16/09/2013 15:14
כיון שזה התחיל מאז המטפלת אז ייתכן ומדובר: או במשהו רגשי בעקבות החזרה לעבודה ותחילה של דמות חדשה(-זה יחלוף), או בעייפות יתר(- בדקי מה קורה בשנות היום עכשיו והאם היא לא מגיעה עייפה מדי ללילה), או בתלות בהנקה שהחמירה.
עד שתהיה הסתגלות לשגרה חדשה ולמטפלת לא הייתי מורידה ארוחות אבל כן כדאי להקפיד שהיא לא תירדם בזמן האוכל. כשבתך תתחיל להסתגל תתחילי להוריד לה את הארוחות בהדרגה. (תוודאי כמובן שהיא אוכלת כמו שצריך במהלך היום..)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד