שינה עם פוליפים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה עם פוליפים
17/09/2013 13:33
שלום! בני בן 11 חודשים. לאחרונה נמצא כי סובל מפוליפים וריריות נפוחות באף. הנשימה שלו מאוד כבדה וחסומה מגיל אפס. אנחנו בטיפול ומעקב ובדיקות למצוא פתרון לבעיה. למרות הקושי ישנן תקופות בהן מסוגל להירדם בכוחות עצמו ללא כל קושי וללא נוכחות שלי. וישנן תקופות בהן מסוגל להירדם רק על הידיים ולעיתים קשה מאוד להניח במיטה לאחר שנרדם. אני מתלבטת כמה אפשר לדרוש ממנו. אין סימן חיצוני שיכול להצביע על קושי או הטבה כי יש גם תקופות בהן הוא מאוד מצונן וחסום ועדין מצליח להירדם לבד. אני גם לא מבינה את הקושי בלהניח אותו במיטה לאחר שנרדם- מיד מתעורר בבכי היסטרי. אשמח לעצה...
מאת: אורח/ת
2. שינה עם פוליפים
19/09/2013 9:39
היי,

ממה שאת כותבת אני מבינה שאת לא קושרת בהכרח בין העניין הרפואי לבין ההירדמות העצמאית ולכן, הייתי ממליצה על שילוב בין פתרון לבעיה הרפואית לבין לימוד הרגלי שינה טובים.
כלומר, להקפיד תמיד שהוא יירדם במיטה שלו ושכל ההרדמות ייעשו באותו האופן. אם הוא צריך בשלב הראשון אפשר לשבת לידו (וגם לתת לו מגע עד הירדמות) ובהדרגה להפסיק עם המגע ואז גם עם הנוכחות. תמיד תמיד לתת מענה לבכי וזה אומר לגשת ולהרגיע אותו במיטה ואם צריך אז להרים על הידיים אבל כשהוא נרגע אז להניח במיטה (ער). אני גם ממליצה שתתייעצי עם הרופא המטפל האם יש מניעה להתמיד בהרדמות האלה גם בתקופות בהן הוא מרגיש פחות טוב.
כשמרדימים על הידיים ואח"כ מעבירים למיטה נוצרים שני דברים : האחד, מבחינתו, עד שהוא סוף סוף נרדם המעבר למיטה מעיר אותו וזה מפריע לו לישון. בדיוק כמו שאנחנו עצבניים שמעירים אותנו כשאנחנו עייפים כך גם הוא. השני, זה יוצר התנגדות חזקה למיטה כי הוא נרדם במקום אחד ומתעורר באחר, נסי לחשוב עליך שתירדמי במיטה ותתעוררי בסלון- זו יכולה להיות סיטואציה מבהילה. ולכן, חשוב שהוא יירדם במיטה ויהיה מודע לזה שהוא נרדם שם.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד