כמה זמן לוקח לשנות הרגלי שינה לקטנטנים?

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. כמה זמן לוקח לשנות הרגלי שינה לקטנטנים?
17/09/2013 23:13
הקטנציק בן חצי שנה התחלנו לעבוד איתו לפני שבועיים על הרדמות עצמאית בשיטת הרם הורד ,וגם התחיל משפחתון שעובד איתו על אותו הדבר ,יש איזה חוקיות מתי רואים שינוי ? הגיוני שכל ערב זה אותו דבר (שבוע) רק איכות השינה השתנתה לטובה אבל פיצי מתנגד כל יום אותו זמן ...
ובנוסף ,כשחוזר מהגן אני מניקה אותו והוא ממש בזריזות נרדם ,יכול להיות שזה הורס את התהליך? תודה !!
מאת: אורח/ת
2. כמה זמן לוקח לשנות הרגלי שינה לקטנטנים?
18/09/2013 9:49
למידה היא מהירה אצל תינוקות ובדר"כ אחרי 2-3 פעמים כבר צריך להתחיל לראות שינוי.
אחרי שבוע כבר צריך להרגיש בהטבה ופחות התנגדות.
אם הוא נרדם בזמן ההנקה זה יכול להשפיע על התהליך.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. מתי הולכים לישון?
04/01/2014 22:00
שלום,
השאלה שלי באיזה שעה הכי נכון להתחיל את שנת הלילה??
בני בן 6 חודשים במהלך היום הוא ישן 3 פעמים, בממוצע: בוקר שעתיים, צהרים שעתיים ואחהצ שעה-40 דקות.
לאחר מקלחת עיסוי ושיר לילה טוב )20:00(הוא במיטה ואינו מצליח להרדם עד השעה 22:00 כאשר ניסתי להקדים את המקלחת ל18:00 הוא נרדם לשעה ושוב קם ואינו מתחיל את שעת הלילה לפני 22:00- 23:00
אני מניקה ובשעה 23:00 הוא אוכל יונק וישן ברצף עד 5:30-6:00?
האם להתעקש על שינה יותר מוקדמת? האם זה קשור לשעות השינה במהלך היום?
מה כדאי לעשות
תודה רבה עדי
מאת: אורח/ת
4. מתי הולכים לישון?
05/01/2014 12:57
היי עדי,
שעות השינה המומלצות הן החל מ- 18:30 ולכל המאוחר 20:00.
מתי הכי נכון עבור בנך? צריך לשים לב לסמני העייפות שלו ומתי הוא מתחיל להראות אותם. אחרי שגילית סמנים ראשונים השתדלי שהוא יהיה במיטה מוכן לשינה לאחר מקסימום חצי שעה.
זה כמובן תלוי בשנות היום, הן נשמעות לי טובות מאוד יחד עם זאת צריך לבחון את השעה של שנת אחה"צ אם היא מאוחרת מדי אז אולי להוריד אותה ובמקומה להתחיל את הלילה מוקדם יותר.
כאמור, סמני העייפות הם שיתנו לך את האינדיקציה הנכונה ביותר מה מתאים לבנך.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד