פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן 3 וחצי חודשים- הרדמות עצמאית
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי תינוק בן 3 וחצי חודשים בהנקה מלאה ללא מוצץ. נדרם רק על הציצי. עוד שבוע עובר למטפלת. אני לא יודעת מה לעשות איתו... כיצד ללמד אותו להרדם לבד. אמרו לי שכאשר הוא עייף פשוט להניח אותו... אך הוא בוכה וצורח. אני מפחדת שאני עושה לו נזק.
אשמח לעזרתך,
אושרית
כל עוד את נמצאת לידו ונותנת לו תמיד מענה לבכי את לא יכולה לגרום לו נזק.
בגיל הזה זה בסדר גמור עדיין לעזור לו להירדם ועדיין לא לצפות להירדמות עצמאית (סביבות גיל 5 חודשים). לכן, הניחי אותו במיטה ותינו לו מגע רצוף כל הזמן (גם עם הוא שוכב רגוע) עד שהוא נרדם. כשהוא בוכה הרימי לידיים, הרגיעי אותו והחזירי למיטה. אחרי כמה ימים הבכי יפחת ויפסק, במקביל וודאי שהוא לא נרדם בזמן האוכל.
לגבי המטפלת- תני לה ללמד אותו מה שהיא יודעת, הוא ידע לעשות הפרדה איך הוא אמור להירדם שם ואיך בבית, הכי חשוב שבבית הוא ידע להירדם עצמאית (כאמור, בתהליך הדרגתי).
בהצלחה
1. בן 3 וחצי חודשים- הרדמות עצמאית
22/09/2013 23:07
שלום שלום,יש לי תינוק בן 3 וחצי חודשים בהנקה מלאה ללא מוצץ. נדרם רק על הציצי. עוד שבוע עובר למטפלת. אני לא יודעת מה לעשות איתו... כיצד ללמד אותו להרדם לבד. אמרו לי שכאשר הוא עייף פשוט להניח אותו... אך הוא בוכה וצורח. אני מפחדת שאני עושה לו נזק.
אשמח לעזרתך,
אושרית
מאת: אורח/ת
2. בן 3 וחצי חודשים- הרדמות עצמאית
29/09/2013 9:37
היי אושרית,כל עוד את נמצאת לידו ונותנת לו תמיד מענה לבכי את לא יכולה לגרום לו נזק.
בגיל הזה זה בסדר גמור עדיין לעזור לו להירדם ועדיין לא לצפות להירדמות עצמאית (סביבות גיל 5 חודשים). לכן, הניחי אותו במיטה ותינו לו מגע רצוף כל הזמן (גם עם הוא שוכב רגוע) עד שהוא נרדם. כשהוא בוכה הרימי לידיים, הרגיעי אותו והחזירי למיטה. אחרי כמה ימים הבכי יפחת ויפסק, במקביל וודאי שהוא לא נרדם בזמן האוכל.
לגבי המטפלת- תני לה ללמד אותו מה שהיא יודעת, הוא ידע לעשות הפרדה איך הוא אמור להירדם שם ואיך בבית, הכי חשוב שבבית הוא ידע להירדם עצמאית (כאמור, בתהליך הדרגתי).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה