פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בוכה בתחילת טקס השינה של הבוקר
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבעיה שלאחר מס' ימים ברגע שבעלי סוגר את התריס ושר לו את השיר (כלומר בתחילת טקס השינה של היום) הוא מתחיל לצרוח, כלומר הוא כבר יודע שהולך לישון ומקשר את זה למשהו רע. כיצד ניתן לשנות זאת?
יש לציין שבמהלך היום הוא לא סובל להיות במיטה ויכול לדבר עם עצמו ולהנות שם. כלומר מדובר רק על תהליך ההרדמה שעושה בעיות. הבעיות בעיקר בבוקר.
האם השיטה לא טובה לו?או שאנחנו עושים משהו לא טוב?
השיטה הזו אמורה להיות מתאימה לכל התינוקות כיון שהיא נותנת מענה לבכי. יחד עם זאת, ייתכן וזה לא נעשה מדויק ולכן זה גורר בכי. אין לי כמובן דרך לדעת האם זה מבוצע נכון או לא כיון שאני לא מלווה אתכם. מה שאני יכולה לומר על בכי והתנגדות למיטה בשלב הזה- זה יכול להגיע מ-2 סיבות עיקריות: האחת- ייתכן והוא כבר מגיע עייף מדי. אם כן, תקדימו לו את שעת השינה וזה יסתדר. השנייה- ייתכן והוא עדיין לפעמים מתנמנם על הידיים שלכם.
(אם זה קורה רק בהרדמה אחת ביום רוב הסיכויים שהשעה לא מתאימה לו- או מוקדמת מדי והוא לא מספיק עייף, או מאוחר מדי והוא עייף מדי).
1. תינוק בוכה בתחילת טקס השינה של הבוקר
28/09/2013 10:38
שלום, התחלנו שיטת הרם הורד על מנת ללמד את התינוק בן 4.5 ח' להירדם במיטה ולא על הידים. בתהליך מתחילים בשיר וסגירת תריס, מניחים במיטה ומרימים ברגע שבוכה אם הוא נרגע או נלחם מחזירים עד שבוכה שוב (בדיוק לפי הנחיות של הלוחשת). הבעיה שלאחר מס' ימים ברגע שבעלי סוגר את התריס ושר לו את השיר (כלומר בתחילת טקס השינה של היום) הוא מתחיל לצרוח, כלומר הוא כבר יודע שהולך לישון ומקשר את זה למשהו רע. כיצד ניתן לשנות זאת?
יש לציין שבמהלך היום הוא לא סובל להיות במיטה ויכול לדבר עם עצמו ולהנות שם. כלומר מדובר רק על תהליך ההרדמה שעושה בעיות. הבעיות בעיקר בבוקר.
האם השיטה לא טובה לו?או שאנחנו עושים משהו לא טוב?
מאת: אורח/ת
2. תינוק בוכה בתחילת טקס השינה של הבוקר
29/09/2013 10:04
היי,השיטה הזו אמורה להיות מתאימה לכל התינוקות כיון שהיא נותנת מענה לבכי. יחד עם זאת, ייתכן וזה לא נעשה מדויק ולכן זה גורר בכי. אין לי כמובן דרך לדעת האם זה מבוצע נכון או לא כיון שאני לא מלווה אתכם. מה שאני יכולה לומר על בכי והתנגדות למיטה בשלב הזה- זה יכול להגיע מ-2 סיבות עיקריות: האחת- ייתכן והוא כבר מגיע עייף מדי. אם כן, תקדימו לו את שעת השינה וזה יסתדר. השנייה- ייתכן והוא עדיין לפעמים מתנמנם על הידיים שלכם.
(אם זה קורה רק בהרדמה אחת ביום רוב הסיכויים שהשעה לא מתאימה לו- או מוקדמת מדי והוא לא מספיק עייף, או מאוחר מדי והוא עייף מדי).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום