יקיצה מוקדמת בבוקר

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. יקיצה מוקדמת בבוקר
28/09/2013 12:17
שלום, בני עוד מעט בן חצי שנה, הולך לישון בסביבות 19:00, קם קבוע בשעה 02:00 לבקבוק, אוכל בערך 200 סיסי וחוזר לישון, הבעיה היא שמשעה 05:00 הוא בחוסר שקט במיטה, מתעורר ואני מחזירה לישון, נרדם לרבע שעה, מתעורר וכך שוב ושוב, לפעמים אני פשוט שמה אותו עלי ומנסה להחזירו לישון, בחלק מהפעמים מצליח, בחלק לא... אני מתעקשת איתו עד השעה 7 בבוקר ולא מוותרת בדיוק כמו המלצתך... עברו כבר שבועות שאני עושה את זה ושום דבר לא עוזר, במשך שעתיים אני מחזירה אותו לישון, ישן קצת וקם וכך הלאה... מה עלי לעשות? אני מותשת ועייפה....
מאת: אורח/ת
2. יקיצה מוקדמת בבוקר
29/09/2013 10:09
היי,

הדרך הנכונה היא אכן להחזיר לישון באותה צורה כמו בתחילת/אמצע הלילה. אם הוא נעזר בבקבוק כדי להירדם בהרדמות הללו אז צריך להפסיק את עזרת הבקבוק וזה ייקל גם על הבוקר. מומלץ שלא לקחת אותו אליך.
מעבר לזה, ללא אבחון אין לי מספיק פרטים כדי לדעת למה זה לא מצליח לאחר תקופה ארוכה, אני מציעה לך לפנות אלינו טלפונית ולעבור אבחון ותהליך עם ליווי .

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה
29/09/2013 10:55
תודה עינת על התשובה.
הוא לא נרדם בעזרת בקבוק במהלך היום,קצת נענועים וטפיחות
ואת אותו הדבר בדיוק אני עושה גם בשעות הבוקר המוקדמות..
אפנה אליכם ליעוץ בהקדם, בינתיים אשמח לעזרה אם אפשרי :)
מאת: אורח/ת
4. .
29/09/2013 11:26
תנסי לשים לב לעייפות שאיתה הוא מתחיל את הלילה.
הרבה פעמים שנות היום קשורות לשעות האלה, אם הוא לא ישן מספיק במהלך היום ומגיע ללילה עייף מדי אז יש יקיצות מוקדמות כאלה.
ביחד עם זה, יש כנראה חוסר עקביות איפה שהוא, לפעמים הוא ככל הנראה מקבל משהו מעט אחרת (למשל, העובדה שלפעמים הוא נרדם עליך), כשכל ההרדמות יהיו בדיוק אותו הדבר (במהלך היום, בתחילת הלילה, בכל יקיצה באמצע הלילה ולפנות בוקר) יהיה לו יותר קל לו לחזור לישון.
ואז גם תוכלי להמשיך וללמד אותו להירדם גם ללא הטפיחות ולדעת לחזור לישון בעצמו במידה והוא בכל זאת מתעורר.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד