פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0נרדמת בקלות עם סבתא
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אמנם הסבתא נמצאת יוםיום כי היא בפנסיה, מדוע אצלה היא נרמת מהר? יש לציין שאני בודקת עם חם/קר לה בשינה
האם זה בגלל חוסר ביטחון שלי?
ראשית, אם יש לך תחושה של חוסר ביטחון זה בוודאי עובר גם לבתך, והיא חשה בזה ובטוח גם "משתמשת" בזה. הרגישי בטוחה אתה יש לך אינטואיציות של אימא והן בוודאי טובות.
בתך, כמו כל הילדים עושים הפרדה בין "מרדימים" כמו שהרבה מאוד ילדים ישנים מצוין בגן ונרדמים בכוחות עצמם אבל בבית הם לא מוכנים להיכנס למיטה ורוצים להירדם רק על הידיים. בתך לומדת מה מתאפשר לה אצלך ומה מתאפשר לה אצל סבתא. לשתיכן אני ממליצה מאוד להתחיל ללמד אותה להירדם במיטה שלה כיון שכמו כל גורם תלות הירדמות על הידיים תוביל לרגרסיה ומאוד יכול להיות שבעתיד יהיה לבתך קשה להירדם גם על סבתא.
1. נרדמת בקלות עם סבתא
29/09/2013 14:28
בימי החג ביתי 9 חודשים לא נרדמה בקלות, עכשיו שסבתא חזרה היא נרדמת ציק צק על הידיים אצלי זה רק שהיא עייפה מאוד או מלאה מאוכלאמנם הסבתא נמצאת יוםיום כי היא בפנסיה, מדוע אצלה היא נרמת מהר? יש לציין שאני בודקת עם חם/קר לה בשינה
האם זה בגלל חוסר ביטחון שלי?
מאת: אורח/ת
2. נרדמת בקלות עם סבתא
29/09/2013 15:11
היי,ראשית, אם יש לך תחושה של חוסר ביטחון זה בוודאי עובר גם לבתך, והיא חשה בזה ובטוח גם "משתמשת" בזה. הרגישי בטוחה אתה יש לך אינטואיציות של אימא והן בוודאי טובות.
בתך, כמו כל הילדים עושים הפרדה בין "מרדימים" כמו שהרבה מאוד ילדים ישנים מצוין בגן ונרדמים בכוחות עצמם אבל בבית הם לא מוכנים להיכנס למיטה ורוצים להירדם רק על הידיים. בתך לומדת מה מתאפשר לה אצלך ומה מתאפשר לה אצל סבתא. לשתיכן אני ממליצה מאוד להתחיל ללמד אותה להירדם במיטה שלה כיון שכמו כל גורם תלות הירדמות על הידיים תוביל לרגרסיה ומאוד יכול להיות שבעתיד יהיה לבתך קשה להירדם גם על סבתא.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום