פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0התעוררויות רבות ואמא עייפה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אמא עייפה
חסר לי מידע כדי לדעת ממה נובעות היקיצות האלה. החלק הזה של הלילה יותר קשה כי כמות המלטונין (הורמון השינה) בגוף נמוכה ולכן קשה יותר לחזור לישון. לרוב השעות האלה קשורות גם לשנות היום.
לכן, כדאי לוודא שהוא ישן טוב במהלך היום.
בנוסף, בנך אינו יודע להירדם באופן עצמאי וגם זה מוביל ליקיצות. יכול להיות שהוא מתחיל לפתח "עמידות" לטפיחות והן כבר לא עוזרות לו, במקרה כזה מומלץ להתחיל ללמד אותו להירדם ללא מגע.
כמובן שרק באבחון פרטני אוכל לדעת האם יש דברים נוספים, אני מציעה להתחיל בשני אלה ובמידה וזה לא יעזור לפנות לייעוץ.
בהצלחה
1. התעוררויות רבות ואמא עייפה
03/10/2013 16:32
שלום, בני בן חצי שנה מתעורר המון בלילה, אני עייפה, מותשת ועצבנית מחוסר בשעות שינה, הוא אוכל בקבוק מלא סביב 18:30 אציין שהוא לא נרדם עם הבקבוק... אני מניחה אותו במיטה הוא מפטפט עם עצמו ואז מתחיל לקטר, אני ניגשת אליו טופחת לו קצת על הגב ונרדם... עד 2 בלילה ישן ללא בעיה ואז מתחיל להתעורר, כל עוד הוא לא בוכה אני לא ניגשת אליו וכשמתחיל לבכות אני קמה טופחת לו על הגב ומנסה להחזירו לישון, לא מוציאה אותו מהמיטה... לפעמים הוא נרדם ומעורר שוב אחרי חודש יוני שעה ולפעמים לא נרדם יותר משעה, וככה חוזר חלילה עד שש בבוקר מלבד 4 בערך שנרדם לשעה... בהתעוררות הראשונה מקבל בקבוק כך שרעב הוא לא... מה עלי לעשות? אשמח לעזרהאמא עייפה
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות רבות ואמא עייפה
06/10/2013 9:03
היי,חסר לי מידע כדי לדעת ממה נובעות היקיצות האלה. החלק הזה של הלילה יותר קשה כי כמות המלטונין (הורמון השינה) בגוף נמוכה ולכן קשה יותר לחזור לישון. לרוב השעות האלה קשורות גם לשנות היום.
לכן, כדאי לוודא שהוא ישן טוב במהלך היום.
בנוסף, בנך אינו יודע להירדם באופן עצמאי וגם זה מוביל ליקיצות. יכול להיות שהוא מתחיל לפתח "עמידות" לטפיחות והן כבר לא עוזרות לו, במקרה כזה מומלץ להתחיל ללמד אותו להירדם ללא מגע.
כמובן שרק באבחון פרטני אוכל לדעת האם יש דברים נוספים, אני מציעה להתחיל בשני אלה ובמידה וזה לא יעזור לפנות לייעוץ.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה