בעיות שינה לתינוק בן 5 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בעיות שינה לתינוק בן 5 חודשים
16/02/2010 12:51
תינוק שלי כיום בן 5 חודשים. עד 4 חודשים היה נרדם לבד ללא בעיה. כאשר היה בן 4 חודשים, יצאתי לעבוד והוא הפסיק להרדם לבד. רק על הידיים. עכשיו המצב החמיר כי הוא מתעורר בבכי בכל לילה במשך שבועיים האחרונים. אני נותנת לו מוצץ אך ברגע שהמוצץ יוצא מפיו הוא בוכה שוב. אני מרגישה שאני עושה עוול כי הוא לא יודע להרדים את עצמו. מה אפשר לעשות?
מודה לך מאוד על התשובה
מאת: אורח/ת
2. בעיות שינה לבן חמישה חודשים
16/02/2010 16:01
הי,
בנך הפך תלוי בהירדמות על הידיים וההתעוררויות עכשיו בלילה קשורות כנראה לעובדה שזה כבר לא עובד עליו, עלייך ללמדו הירדמות עצמאית שוב גם כי בגילו כבר מסוגל וגם כי כבר היה נרדם לבד בגיל צעיר יותר, אם אכן עד לפני חודש היה נרדם עצמאית במיטה ללא נוכחותכם וללא בקבוק במיטה אז חזרו בלילה אחד למה שהיה קודם, כלומר השכיבו אותו במיטה, כשרגוע צאו מהחדר וכשבוכה חזרו והרגיעו עד שההירדמות שלו תהיה במיטה ללא נוכחותכם אבל אם עד לפני חודש לא זה היה המצב ובכל זאת היתה לו תלות כלשהי בכם כדי להירדם בתחילת הלילה או במהלכו אז יש ללמדו מההתחלה הירדמות עצמאית ובהדרגה.
גנית
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...