פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בעיות שינה לתינוק בן 5 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מודה לך מאוד על התשובה
בנך הפך תלוי בהירדמות על הידיים וההתעוררויות עכשיו בלילה קשורות כנראה לעובדה שזה כבר לא עובד עליו, עלייך ללמדו הירדמות עצמאית שוב גם כי בגילו כבר מסוגל וגם כי כבר היה נרדם לבד בגיל צעיר יותר, אם אכן עד לפני חודש היה נרדם עצמאית במיטה ללא נוכחותכם וללא בקבוק במיטה אז חזרו בלילה אחד למה שהיה קודם, כלומר השכיבו אותו במיטה, כשרגוע צאו מהחדר וכשבוכה חזרו והרגיעו עד שההירדמות שלו תהיה במיטה ללא נוכחותכם אבל אם עד לפני חודש לא זה היה המצב ובכל זאת היתה לו תלות כלשהי בכם כדי להירדם בתחילת הלילה או במהלכו אז יש ללמדו מההתחלה הירדמות עצמאית ובהדרגה.
גנית
1. בעיות שינה לתינוק בן 5 חודשים
16/02/2010 12:51
תינוק שלי כיום בן 5 חודשים. עד 4 חודשים היה נרדם לבד ללא בעיה. כאשר היה בן 4 חודשים, יצאתי לעבוד והוא הפסיק להרדם לבד. רק על הידיים. עכשיו המצב החמיר כי הוא מתעורר בבכי בכל לילה במשך שבועיים האחרונים. אני נותנת לו מוצץ אך ברגע שהמוצץ יוצא מפיו הוא בוכה שוב. אני מרגישה שאני עושה עוול כי הוא לא יודע להרדים את עצמו. מה אפשר לעשות?מודה לך מאוד על התשובה
מאת: אורח/ת
2. בעיות שינה לבן חמישה חודשים
16/02/2010 16:01
הי,בנך הפך תלוי בהירדמות על הידיים וההתעוררויות עכשיו בלילה קשורות כנראה לעובדה שזה כבר לא עובד עליו, עלייך ללמדו הירדמות עצמאית שוב גם כי בגילו כבר מסוגל וגם כי כבר היה נרדם לבד בגיל צעיר יותר, אם אכן עד לפני חודש היה נרדם עצמאית במיטה ללא נוכחותכם וללא בקבוק במיטה אז חזרו בלילה אחד למה שהיה קודם, כלומר השכיבו אותו במיטה, כשרגוע צאו מהחדר וכשבוכה חזרו והרגיעו עד שההירדמות שלו תהיה במיטה ללא נוכחותכם אבל אם עד לפני חודש לא זה היה המצב ובכל זאת היתה לו תלות כלשהי בכם כדי להירדם בתחילת הלילה או במהלכו אז יש ללמדו מההתחלה הירדמות עצמאית ובהדרגה.
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום