כניסה לגן ושנת צהריים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. כניסה לגן ושנת צהריים
13/10/2013 14:56
שלום, בני בן 7 חודשים, חודש הבא נכנס למסגרת של גן ששם יהיה בין הקטנים. כולם שם ישנים צהריים סביב שעה וחצי שעתיים והוא מתעורר אחרי 40 דקות גג שעה ואז אני מחזירה אותו לישון לעוד שעה ע"י נענוע וטפיחות. בגן לא יהיה מי שיעשה את זה, מה עושים? איך אגרום לו לשנת צהריים ארוכה לפני הכניסה לגן? יום נעים ותודה
מאת: אורח/ת
2. כניסה לגן ושנת צהריים
14/10/2013 12:07
היי,

אני מציעה לך להפסיק להחזיר אותו לשינה לאחר שהוא מתעורר.
נכון שזה לא מספיק וסביר להניח שהוא יהיה עייף אבל כרגע הוא מייצר דפוס של שינה קצרה שהוא צריך עזרה באמצע.
לכן, להוציא אותו לזמן משחק ואחרי שאת מגלה סמני עייפות חדשים להכניס אותו לתנומה נוספת(לרוב מומלץ לעשות הפרדה של 40-60 דקות כדי שזה ייחשב תנומה חדשה).
כשהרעיון הוא לתת לו ללמוד לישון שינה ארוכה בעצמו.
אם הוא יישן טוב בלילה והולך לישון בזמן המתאים הוא יאריך לבד בהדרגה את השינה. אם אחרי שבוע-שבוע וחצי השינה לא מתארכת אפשר להתחיל להאריך אותה באופן יזום- להיכנס אליו כ-10 דקות לפני שמתעורר ולתת תנועה קלה עד שאת רואה שהוא נכנס לשינה עמוקה. כלומר, לא להחזיר אותו לישון אחרי שהתעורר אלא לעזור לו להמשיך את השינה.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד