בת חצי שנה קמה הרבה בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת חצי שנה קמה הרבה בלילה
23/10/2013 9:45
שלום 
הבת שלי בת חצי שנה
עדיין ישנה לידי בעריסה
הולכת לישון בסביבות 18:30-19:00
אחרי מקלחת ואוכל
נרדמת לבד ללא מגע אבל צריכה שאהיה לידה וגם כי היא כל רגע מפילה את המוצץ ואני מחזירה לה אותו (לפעמים היא מחזירה לבד)
לפני כמה ימים החלטתי להעביר אותה לחדר שלה למיטה שלה
והיה לה מאוד קשה להרדם זה לקח המון זמן אז נדנדתי קצת את המיטה...
אחרי שהייתה נרדמת הייתה מתעוררת בערך כל 10 דק ביללות הייתי מחזירה לה את המוצץ ובדר״כ הייתה נרדמת ישר
אבל היא מתעוררת ממש הרבה ואפילו ספרתי לילה אחד שמרגע שהלכה לישון התעוררה כמעט 35 פעמים
זה היה סיוט! ככה כמה ימים
עד שהתייאשתי והחזרתי אותה לישון לידי בעריסה וישנה יופי!

השאלה שלי זה מה אני צריכה לעשות כדי שהיא תרדם ותישן טוב בחדר ובמיטה שלה
ומה לעשות כדי שתפסיק להתעורר בלילה למוצץ
תודה :-)
מאת: אורח/ת
2. בת חצי שנה קמה הרבה בלילה
23/10/2013 12:22
היי,

בימים הראשונים בחדר החדר אפשר לשבת לידה ולתת לה מגע/נדנוד כל הזמן רצוף עד שהיא נרדמת. אחרי שההרדמות קצרות יותר וכמעט ללא בכי תפסיקי עם המגע ותרדימי כמו היום ללא מגע. אח"כ תוכלי להתרחק ממנה ולבסוף גם לצאת מהחדר כשהיא ערה ואז תהיה הירדמות עצמאית.
לגבי המוצץ- כדאי להתחיל ללמד אותה לקחת אותו בעצמה. אין בעיה בתלות עם המוצץ הבעיה היא בתלות בך כד להביא לה אותו. כשהיא תדע לקחת אותו בעצמה ללא עזרתך היא גם תוכל לחזור לישון לבד וגם לפעמים תוכל להתחיל לוותר על החיפוש מוצץ ותירדם גם בלעדיו כך שבכל מקרה היא תישן טוב יותר.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד