שעת שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שעת שינה
03/11/2013 21:10
שלום רב,
אודה לעצה לגבי שעת שינה בלילה. בתי בת שמונה חודשים, אנחנו עושים לה אמבטיה בד"כ בשבע או אפילו לפני כשהיא מתחילה למשוך באוזניים ונראה לנו שהיא עייפה, אבל היא אף פעם לא נרדמת לפני שמונה וחצי. אני משכיבה אותה במיטה והיא קוראת לי שוב ושוב בד"כ עד שמונה וחצי בערך, עם יניקה.
היא מאוד לא שקטה למרות שאנחנו מנסים ליצור אווירה רגועה. אחרי שהיא נרדמת היא לרוב מתעוררת אחרי חצי שעה עד שעה ולפעמים עוד מספר פעמים ונרדמת רק עם יניקה, ואני לא יודעת כיצד לעזור לה להירגע.
היא מאוד מתנגדת ומשתוללת בהחלפת בגדים לפני ואחרי האמבטיה, אם כי נהנית מהאמבטיה עצמה. אחרי הרחצה היא חייבת לאכול מיד זה כמו התניה, אין לה סבלנות אפילו להתלבש. יכול להיות שהאמבטיה מעירה אותה?
אודה לעזרתכם,
דניאלה
מאת: אורח/ת
2. שעת שינה
04/11/2013 11:31
היי דניאלה,

לפעמים כשיש עייפות יתר מאוד קשה להיכנס לשינה ואז השינה גם פחות חקה ויש יקיצות. נראה שאתם כן שמים לב לסמני העייפות שלה וגם השעה היא בסדר גמור.
מה שצריך לשים לב זה שהיא ישנה טוב גם במהלך היום.
ובעיקר, נראה לי שיש תלות רבה בהנקה וקשה לה להירדם ללא זה. גם כשהיא כבר נרדמת כל יקיצה קטנה מובילה לצורך בהנקה נוספת.
אני חושבת שכדאי לנתק את הקשר בין האוכל לשינה- לא לאפשר לה להירדם בזמן האוכל, ואחרי שהיא קיבלה הנקה בטקס השינה להכניס אותה למיטה עד שהיא תרדם ללא ההנקה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד