שעת שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שעת שינה
05/11/2013 8:41
שלום רב
ביתי בת שנה כרגע עושים מיקלחת ב 18:00 בקבוק ולישון לא נירדמת מיד (יש הרדמות ארוכות ויש פחות)
השאלה היא מה השעה המומלצת לשינה בגילה ?לאחר את השעת שינה?
קמה בסביבות 5 5 וחצי בבוקר
לגבי שינה במהלך היום היא בפעוטון
לצערי בשנת הבוקר מעירים אותם ואז שוב מרדימים ב 13:00(אני בבית נותנת לה ליהתעורר ב 2 השינות הללו באופן עצמאי בימים שהיא לא בגן (שבת חגים וכו)
האם 18:00 זה מוקדם?לעיתים ישנה לילה שלם לעיתים לא ואז אני נותנת בקבוק אם מוצץ לא מחזיר אותה לישון
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. שעת שינה
05/11/2013 11:24
היי,

שעות השינה המומלצות הן 18:30-20:00 כשהכי נכון זה להתבונן בבתך ולראות מתי היא מראה סמני עייפות. כשהיא מראה אותם זה הזמן האידאלי בעבורה ללכת לישון. לכן, אם היא זקוקה לשינה בשעה 18 אז אפשרי לה את זה. יכול להיות שבגלל שבבוקר מעירים אותה היא זקוקה לשינה מוקדם יותר אולי לעומת שבת ששם היא יכולה ללכת לישון מעט מאוחר יותר.
ובלי קשר.. אני ממליצה לך לוותר על הבקבוק. בגיל הזה היא כבר לא זקוקה לו ואם רוב הזמן היא לא אוכלת בלילה אז תמנעי את הבלבול שלה ותורידי את היקיצה שנותרה לך.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. המשך שעת שינה
05/11/2013 12:14
הי
תודה על התשובה המהירה
יש לך רעיון איך להוריד את הבקבוק?
תודה מראש
4. המשך שעת שינה
05/11/2013 12:27
ואיך להחזיר לישון בילעדיו כאשר מסרבת?
שוב תודה
5. הורדת אוכל בלילה
05/11/2013 15:40
בטח יש שעה קבועה לאוכל (אם לא אז קבעי אחת כזו לפי השעות שהיא לרוב קמה). ואז בכל כמה לילות דחי באופן יזום את האוכל בשעה אחת. כשהיא מתעוררת ולא בשעת האוכל הרגיעי את הבכי ע"י מגע/ליטוף וכו.. אם צריך הרימי על הידיים. כשהיא נרגעת החזירי למיטה וחוזר חלילה עד שהיא נרדמת. אחרי 2-3 לילות זה מתחיל להיות קל יותר.
במקביל תמיד תוודאי שהיא לא נרדמת בזמן האוכל ואחרי האוכל היא עדיין ערה וחוזרת לישון כמו בתחילת הלילה- כך יתנתק הקשר בין האוכל לשינה וזה יעזור מאוד בדחיית האוכל.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד