תינוק בן חצי שנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן חצי שנה
06/11/2013 8:57
בוקר טוב, אני אמא לתינוק מקסים בן חצי שנה. מגיל חודש ישן לילה שלם בלי להתעורר אפילו פעם אחת. בשבוע האחרון הוא מתעורר כמה פעמים בלילה ומתקשה לחזור לישון. ברוב המקרים אני צריכה להרים אותו כדי שירגע. יש לציין שהוא אחרי הוצאת שתי שיניים והוא קצת מחרחרומשתעל. יכול להיות שהשתנו לו הרגלי השינה? מה אנחנו יכולים לעשות כדי לעזור לו?
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן חצי שנה
07/11/2013 10:36
היי,

במידה והוא תמיד היה גם נרדם באופן עצמאי לחלוטין ללא שום עזרה מכם אז אין סיבה שהרגלי השינה ישתנו יכול להיות שהוא עדין לא מרגיש טוב ויכול להיות שהוא שינה את שעות השינה בבוקר וישן פחות וזה משפיע גם.
אם יש איזו עזרה בהרדמות ואין הירדמות עצמאית אז זה בהחלט יכול לקרות.
כרגע, תמשיכו להגיע אליו כשהוא בוכה. תרגיעו במגע (עדיף במיטה אבל אם אין ברירה אז אפשר גם על הידיים), כשהוא רגוע החזירו למיטה וצאו מהחדר. (חשוב שהוא יחזור להירדם בכוחות עצמו- כאמור, אם כך היה גם קודם).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד