פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » איך מעבירים חדר בת 9 ח' -שקמה הרבה בלילה וצורחת עד שיונקת בלבד?
איך מעבירים חדר בת 9 ח' -שקמה הרבה בלילה וצורחת עד שיונקת בלבד?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ואז הגיעו השיניים והוירוס ששיבשו,
עכשיו כבר כמה שבועות שהיא הולכת לישון אחרי טקס שינה ב8,קמה בד"כ ב1-2,4,ומ5-6 קמה הרבה,מתעייפת וחוזרת לישון מ7 לקצת זמן. בלאגן שלם.
במשך היום היא ישנה שעה כל פעם בתנומת בוקר ותנומת צהריים.
היא צורחת הרבה עד שאני נכנעת להנקה ובה היא נרדמת,ונראה שהשיטה הקודמת שבעבר הצליחה ללמד אותה לישון כבר לא מעניינת אותה..
איך אפשר לעזור לה לישון רצוף,ואיך להעביר אותה חדר? באיזה שלב?
אני פחות בענין של לרוץ לחדר השני בלילה,אלא אם כן זו הדרך היחידה.
תודה רבה!
הדבר היחיד שייתן לכם לישון לילות שלמים הוא ללמד אותה להירדם הירדמות עצמאית. מה שעשיתם קודם הוא התחלה מצוינת לתהליך ואתם צריכים קודם כל לחזור לזה ולא להישבר ולהניק! כי מה היא לומדת זה שהיא צריכה לבכות הרבה ובסוף היא תקבל את ההנקה ולכן היא משתמשת בזה יותר ויותר.
אחרי שתהיו עקביים וברורים ותצליחו להרדים כמו קודם בכל פעם, אז ההרדמות יהיו טובות ורגועות יותר ואז צריך להמשיך בתהליך וללמד אותה להירדם ללא המגע, אח"כ כשאתם יושבים רחוק יותר ממנה ולבסוף כשאתם מחוץ לחדר.
בכל שלב לחזור ולתת מענה לבכי.
בהצלחה
זה בסדר שאבא יהיה לידה וייגש אליה. וזה יהיה גם בסדר אם את תיגשי אליה מבלי להניק. ייקח כמה ימים והיא תסתגל.
יחד עם זאת, את מכירה הכי טוב את בתך. אם את חושבת שיותר קל יהיה עבורה שלא תהי בחדר אז עשי זאת. בכל מקרה, כשהיא מתעוררת בשעה שהיא צריכה לאכול את תכנסי אליה ותניקי כך שאין פה היעלמות של אימא. מה גם שאימא נמצאת כל היום.
(*תורידו את ההנקה בצורה הדרגתית מהלילה.)
1. איך מעבירים חדר בת 9 ח' -שקמה הרבה בלילה וצורחת עד שיונקת בלבד?
07/11/2013 14:50
לקחו כמה חודשים של נסיונות כל השיטות עד שהצלחנו לעזור לה ללמוד לישון עד 4 כמעט ברצף,דרך זה שישבתי ליד המיטה כל פעם שהיא בוכה ,ליטפתי ודיברתי עד שהפסיקה לבכות ונרדמה. ואז הגיעו השיניים והוירוס ששיבשו,
עכשיו כבר כמה שבועות שהיא הולכת לישון אחרי טקס שינה ב8,קמה בד"כ ב1-2,4,ומ5-6 קמה הרבה,מתעייפת וחוזרת לישון מ7 לקצת זמן. בלאגן שלם.
במשך היום היא ישנה שעה כל פעם בתנומת בוקר ותנומת צהריים.
היא צורחת הרבה עד שאני נכנעת להנקה ובה היא נרדמת,ונראה שהשיטה הקודמת שבעבר הצליחה ללמד אותה לישון כבר לא מעניינת אותה..
איך אפשר לעזור לה לישון רצוף,ואיך להעביר אותה חדר? באיזה שלב?
אני פחות בענין של לרוץ לחדר השני בלילה,אלא אם כן זו הדרך היחידה.
תודה רבה!
מאת: אורח/ת
2. איך מעבירים חדר בת 9 ח' -שקמה הרבה בלילה וצורחת עד שיונקת בלבד?
07/11/2013 15:42
נתחיל מהסוף, תעבירי אותה חדר כשתרגישי שאת מוכנה לזה. אפשר ללמד אותה הירדמות עצמאית גם כשהיא עדיין בחדר אתכם אבל אז מאוד יכול להיות שלא יהיה לילה שלם אלא תישאר יקיצה או 2 בלילה והם יפסקו כשתעבירו אותה חדר.הדבר היחיד שייתן לכם לישון לילות שלמים הוא ללמד אותה להירדם הירדמות עצמאית. מה שעשיתם קודם הוא התחלה מצוינת לתהליך ואתם צריכים קודם כל לחזור לזה ולא להישבר ולהניק! כי מה היא לומדת זה שהיא צריכה לבכות הרבה ובסוף היא תקבל את ההנקה ולכן היא משתמשת בזה יותר ויותר.
אחרי שתהיו עקביים וברורים ותצליחו להרדים כמו קודם בכל פעם, אז ההרדמות יהיו טובות ורגועות יותר ואז צריך להמשיך בתהליך וללמד אותה להירדם ללא המגע, אח"כ כשאתם יושבים רחוק יותר ממנה ולבסוף כשאתם מחוץ לחדר.
בכל שלב לחזור ולתת מענה לבכי.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. לדעתך נכון רגשית אם אני אעבור לחדר אחר לכמה לילות כדי שלא תקום ותצפה לי?
08/11/2013 7:01
כשאנחנו מנסים להתחלף ואבא ישן במיטה שלידה-היא נכנעת אחרי כמה צרחות..השאלה אם זה נכון רגשית עבורה,להעלם כאמא מהחדר לכמה לילות? מאת: אורח/ת
4. את לא חייבת לעבור חדר אבל זה אפשרי
08/11/2013 8:25
אני לא חושבת שאת צריכה לצאת מהחדר. גם בשבילך.זה בסדר שאבא יהיה לידה וייגש אליה. וזה יהיה גם בסדר אם את תיגשי אליה מבלי להניק. ייקח כמה ימים והיא תסתגל.
יחד עם זאת, את מכירה הכי טוב את בתך. אם את חושבת שיותר קל יהיה עבורה שלא תהי בחדר אז עשי זאת. בכל מקרה, כשהיא מתעוררת בשעה שהיא צריכה לאכול את תכנסי אליה ותניקי כך שאין פה היעלמות של אימא. מה גם שאימא נמצאת כל היום.
(*תורידו את ההנקה בצורה הדרגתית מהלילה.)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום