תלות שינה בהנקה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תלות שינה בהנקה
09/11/2013 10:55
שלום רב בני בן 5 חודשים. נרדם רק בעת הנקה ולא מצליח להרדם באף דרך אחרת. גם בללילה מתעורר וחוזר לישון רק עם הנקה. מה אפשר לעשות בכדי ללמד אותו להרדם בדרך אחרת ובכלל באופן עצמאי?
מאת: אורח/ת
3. תלות שינה בהנקה
10/11/2013 12:48
היי,

כדי לנתק את הקשר בין האוכל לשינה קודם כל צריך לוודא שלא יירדם ואפילו לא יתנמנם בזמן האוכל. לאחר האוכל להניח במיטה שלו לשבת לידו ולתת לו מגע רצוף עד שיירדם. אם הוא בוכה להרים ולהרגיע ולהחזיר למיטה. כך עד שיירדם.
לרוב אחרי 3-4 לילות כבר יש שיפור.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
4. המשך
13/11/2013 14:03
תודה על התשובה. ניסיתי מספר פעמים לנקוט בשיטה הזאת אך כייון שבוכה וזה לוקח זמן נשברתי. כמה זמן להקציב לכך ? כמה זמן לנסות להרדים אותו במיטה?
מאת: אורח/ת
5. צריך להיות מסר ברור
14/11/2013 9:01
ברגע שאת מתחילה בהרדמה ולאחר כמה זמן נשברת ונותנת לו לאכול הוא לומד מזה שהוא אמור לבכות הרבה זמן בשביל לקבל את האוכל וזה מה שהוא עושה. זה גם מבלבל אותו כי לא ברור לו למה לפעמים הוא מקבל מיד ולפעמים לא אבל הוא יודע שבסוף יקבל את האוכל.
כאשר המסר יהיה מאוד מאוד ברור- כשזה זמן האוכל אתה מקבל מיד כשאתה מתעורר! ואילו כשזה אינו זמן לאוכל אז לא יהיה אוכל! ובמקביל גם כשעכשיו אוכלים זה לצורך תזונה ולא לצורך הירדמות! רק אז הוא יוכל להבין את המסר שאת מנסה להעביר וכזה יהיה לו ברור יותר יהיה לו גם קל יותר והרבה פחות בכי, אם בכלל. לכן, זה נכון שההתחלה היא קשה יותר אבל לטווח הרחוק זה משתלם.
אם את מסתבכת ומתקשה את מוזמנת לפנות אלי ולעבור את התהליך עם ליווי.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד