בן 3 חודשים..לא מצליח לישון!

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן 3 חודשים..לא מצליח לישון!
09/11/2013 20:29
שלום רב,
שמי אורטל, אמא לאיתי בן שלושה חודשים.
איתי ילד מקסים, לא בכיין,חייכן ואוהב לשחק.
הוא נולד במשקל תקין והגדילה תקינה ברוך ה'.
הבעיה היא שהוא איננו ישן כלל וכלל במשך היום. זה לא הגיוני, אני מרגישה שזה גם לא בריא.
אם הוא נרדם לאחר ארוחה זה ל 10 דק 20 דק' גג!
ואז הוא מתעורר, לרוב בבכי נודניקי שכזה. כאילו לא נוח לו, כאילו משהו מציק.
הוא מגלה סימני מציצת אצבעות ,אני מכינה בקבוק- הוא לא שותה.
אני נותנת לו הנקה- שוב נרדם ומתעורר.
הוא לא לוקח מוצץ.
בלילה אני מנסה להשכיב אותו כמה שיותר מוקדם,ב ערך משבע שמונה בערב, הוא נרדם ומתעורר כך במשך שעה שעתיים עד שנרדם היטב,ומתעורר במהלך הלילה לאכילה וחוזר לישון.
לרוב מתעורר פעמיים ולעיתים יותר.
מה ניתן לעשות על מנת שישן יותר במשך היום? האם השילוב בין הנקה ובקבוק לא מיטיב איתו וגורם לו לאיזשהו בלבול? האם זה הגיוני שהוא איננו עייף? לי נראה כאילו הוא עייף מאוד! אך משום מה לא ישן.
העובדה הזאת מתסכלת אותי ולא פחות אותו, והיום עובר עלינו ללא מנוחה כלל...
אשמח לתשובה!
אורטל
מאת: ortal.tk
3. בן 3 חודשים..לא מצליח לישון!
10/11/2013 12:49
היי אורטל,
את צודקת בקביעתך שהוא עייף.
הסיבה שהוא מתעורר בבכי ונודניקיות היא בגלל שהוא עייף. גם בלילה. עייפות יתר גורמת לשינה לא רגועה ולהרבה יקיצות.
אם הוא מתעורר אחרי 10-20 דקות הוא מאוד מאוד עייף כי לא ממש נרדם ולכן חשוב להחזיר אותו לישון גם אם זה ייקח זמן.
כשהוא יצליח לישון יותר במהלך היום גם הלילה שלו יהיה טוב יותר.
נסו להגיע לפחות לשינה אחת שיש בה מחזור שינה שלם (שעה ברציפות)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד