פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת 8 חוד' התעוררויות בעקבות התהפכויות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת כמעט 8 חוד', נרדמת לבד לאחר טקס שינה בשעה 7.30-8.00 לאחר בקבוק במיטה בשכיבה על הבטן עם מוצץ. לאחר שלימדנו אותה להכניס את המוצץ לבד לפה (בעצתך) כבר לא מתעוררת בלילה בגלל המוצץ. מגיל חודשיים וחצי לא אוכלת בלילה.
מגיל 5.5 חודשים היא מהתפכת מלא (בטן-גב-בטן), אך רק לאחרונה (לפני כמה ימים) התחילה לזוז ולהתהפך מתוך שינה, הבעיה היא, שכשהיא מתהפכת מהבטן לגב היא מתעוררת, בוכה ולא מצליחה לחזור לישון גם אם המוצץ בפה, אלא אם אני הופכת אותה לבטן חזרה ואז היא ממשיכה לישון ישר. אם אנחנו מתעלמים ולא הופכים אותה הבכי הופך להיסטרי ולא ניתן להרגיע אותה רק לאחר שמרימים אותה ונותנים לה 60 מ"ל של תמ"ל (דבר שיכול להמשך כשעה).
מה עושים?
אני שמחה לשמוע שביתך למדה לקחת את המוצץ לבדה.
לגבי ההתהפכויות, גם כאן חשוב שהיא לא תפתח תלות בכך שאתם הופכים אותה בכל פעם על הבטן כדי לחזור לישון. כשהיא מתעוררת לאחר שהתהפכה גשו אליה והרגיעו אותה במיטה. אם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים וכשנרגעת החזירו אותה למיטה באותה תנוחה שבה מצאתם אותה. חשוב שלא תתנו לה בקבוק כאמצעי הרגעה כי גם בכך היא עלולה לפתח תלות.
בהצלחה,
שרון
1. בת 8 חוד' התעוררויות בעקבות התהפכויות
22/02/2010 10:07
שלום גנית,בתי בת כמעט 8 חוד', נרדמת לבד לאחר טקס שינה בשעה 7.30-8.00 לאחר בקבוק במיטה בשכיבה על הבטן עם מוצץ. לאחר שלימדנו אותה להכניס את המוצץ לבד לפה (בעצתך) כבר לא מתעוררת בלילה בגלל המוצץ. מגיל חודשיים וחצי לא אוכלת בלילה.
מגיל 5.5 חודשים היא מהתפכת מלא (בטן-גב-בטן), אך רק לאחרונה (לפני כמה ימים) התחילה לזוז ולהתהפך מתוך שינה, הבעיה היא, שכשהיא מתהפכת מהבטן לגב היא מתעוררת, בוכה ולא מצליחה לחזור לישון גם אם המוצץ בפה, אלא אם אני הופכת אותה לבטן חזרה ואז היא ממשיכה לישון ישר. אם אנחנו מתעלמים ולא הופכים אותה הבכי הופך להיסטרי ולא ניתן להרגיע אותה רק לאחר שמרימים אותה ונותנים לה 60 מ"ל של תמ"ל (דבר שיכול להמשך כשעה).
מה עושים?
מאת: naomik
2. התהפכויות
22/02/2010 16:26
הי,אני שמחה לשמוע שביתך למדה לקחת את המוצץ לבדה.
לגבי ההתהפכויות, גם כאן חשוב שהיא לא תפתח תלות בכך שאתם הופכים אותה בכל פעם על הבטן כדי לחזור לישון. כשהיא מתעוררת לאחר שהתהפכה גשו אליה והרגיעו אותה במיטה. אם זה לא עוזר הרגיעו על הידיים וכשנרגעת החזירו אותה למיטה באותה תנוחה שבה מצאתם אותה. חשוב שלא תתנו לה בקבוק כאמצעי הרגעה כי גם בכך היא עלולה לפתח תלות.
בהצלחה,
שרון
מאת: שרון זנג'ירי
בברכה,
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz
ganit-prag.com
שרון זנג'ירי
יועצת שינה לפי שיטת 'לילה טוב' מבית 'גנית פרג'
טל' 077-9625605 | נייד 054-6664385 | sharonz

חזרה לעמוד הראשי של