פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן חמישה חודשים שינה בהנקה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני ממש באפיסת כוחות כבר..
הקטנציק שלי בן חמישה חודשים, לאחרונה פיתח הרגל להירדם תוך כדי הנקה ולאט לאט בלילות האחרונים בגלל שרציתי שיכנס לשינה עמוקה התרגל גם לישון עליי כשאני משמשת כמוצץ שלו... ואז כל פעם כשאני מניחה הוא מתעורר ובסוף יוצא שכל הלילה לא ישן טוב ואני בטח שלא.
אודה על כל עצה אפשרית...
זה באמת מאוד קשה ומעייף.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה ללמד אותו להירדם רק במיטה שלו והדבר השני לנתק את הקשר בין האוכל לשינה.
הירדמות במיטה- הניחי אותו כשהוא ער במיטה ושבי לידו ותני לו מגע רצוף עד הירדמות. אם בוכה הרימי על הידיים, הרגיעי והחזירי למיטה כך עד שיירדם בסוף במיטה שלו עם מגע.
ניתוק קשר בין אוכל לשינה- הקפידי שלא יורדם או יתנמנם בזמן האוכל וכשקצב היניקות נחלש נתקי אותו ואז כשהוא ער (אחרי שהרגעת את הבכי אם יש) הכניסי למיטה להרדימו כמו שצוין למעלה.
ההתחלה של התהליך היא לא פשוטה אבל כשזה נעשה נכון אז אחרי 3-5 לילות כבר יש שיפור. בסוף הוא ילמד להירדם במיטה עם מגע והרדמות קצרות ללא בכי (ואז תוכלי להמשיך ללמד אותו להירדם גם ללא מגע ולבסוף ללא נוכחות).
אם את מסתבכת את מוזמנת ליצור עמי קשר ולשמוע פרטים על תהליך שינה מלא עם ליווי יומיומי.
בהצלחה!
1. בן חמישה חודשים שינה בהנקה
21/11/2013 9:56
שלום רב,מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני ממש באפיסת כוחות כבר..
הקטנציק שלי בן חמישה חודשים, לאחרונה פיתח הרגל להירדם תוך כדי הנקה ולאט לאט בלילות האחרונים בגלל שרציתי שיכנס לשינה עמוקה התרגל גם לישון עליי כשאני משמשת כמוצץ שלו... ואז כל פעם כשאני מניחה הוא מתעורר ובסוף יוצא שכל הלילה לא ישן טוב ואני בטח שלא.
אודה על כל עצה אפשרית...
מאת: מיקה
2. בן חמישה חודשים שינה בהנקה
21/11/2013 12:40
היי,זה באמת מאוד קשה ומעייף.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה ללמד אותו להירדם רק במיטה שלו והדבר השני לנתק את הקשר בין האוכל לשינה.
הירדמות במיטה- הניחי אותו כשהוא ער במיטה ושבי לידו ותני לו מגע רצוף עד הירדמות. אם בוכה הרימי על הידיים, הרגיעי והחזירי למיטה כך עד שיירדם בסוף במיטה שלו עם מגע.
ניתוק קשר בין אוכל לשינה- הקפידי שלא יורדם או יתנמנם בזמן האוכל וכשקצב היניקות נחלש נתקי אותו ואז כשהוא ער (אחרי שהרגעת את הבכי אם יש) הכניסי למיטה להרדימו כמו שצוין למעלה.
ההתחלה של התהליך היא לא פשוטה אבל כשזה נעשה נכון אז אחרי 3-5 לילות כבר יש שיפור. בסוף הוא ילמד להירדם במיטה עם מגע והרדמות קצרות ללא בכי (ואז תוכלי להמשיך ללמד אותו להירדם גם ללא מגע ולבסוף ללא נוכחות).
אם את מסתבכת את מוזמנת ליצור עמי קשר ולשמוע פרטים על תהליך שינה מלא עם ליווי יומיומי.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה