שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים
22/02/2010 17:45
שלום רב, בתי בת שבעה חודשים ומזה חודש הרגלי השינה שךה השתנו לגמרי.מגיל חודש ועד חצי שנה נרדמה בהנקה ללילה שלם (שמונה תשע עד חמש שש בבוקר).
לאחרונה ניסיתי להרדימה באופן עצמאי, שיטת הרם הורד. השיטה עבדה לזמן מה אבל עכשיו היא למדה לעמוד במיטה. היא מתעוררת בסביבות ארבע בבוקר, נעמדת, צוחקת ,מדברת ובעיקר מסרבת לחזור לישון. בסביבות שש אני מפסיקה לנסות ומוציאה אותה מהמיטה.
אני אובדת עצות ואשמח לאחת...
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים
23/02/2010 12:57
הי,
ברוב המקרים גם ילדים שנרדמים עם עזרה אבל ישנים לילות רצופים או ישנים טוב בלילה, זה לא מחזיק מעמד לאורך זמן כי מתישהו מתחילות התעוררויות (זו עמידות לפי שיטת 'לילה טוב') ולכן חשוב שתתחילי ללמדה להירדם עצמאית לחלוטין בהדרגה. לגבי היקיצה מוקדם בבוקר, כיוון שהיא יודעת ששווה לה להתעקש כי בסוף את מוותרת ומתחילים את היום היא תמשיך לנהוג כך וכמובן שארבע זה לילה, הבעיה מתחילה שפעמים רבות זה אף הופך למוקדם יותר, לכן חשוב שתתעקשי עד שתירדם ותחילה זה ייקח זמן אבל אחרי פעם-פעמיים שתבין שצריך לישון היא תתחיל להקיץ מאוחר יותר,
גנית
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...