פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לאחרונה ניסיתי להרדימה באופן עצמאי, שיטת הרם הורד. השיטה עבדה לזמן מה אבל עכשיו היא למדה לעמוד במיטה. היא מתעוררת בסביבות ארבע בבוקר, נעמדת, צוחקת ,מדברת ובעיקר מסרבת לחזור לישון. בסביבות שש אני מפסיקה לנסות ומוציאה אותה מהמיטה.
אני אובדת עצות ואשמח לאחת...
תודה מראש
ברוב המקרים גם ילדים שנרדמים עם עזרה אבל ישנים לילות רצופים או ישנים טוב בלילה, זה לא מחזיק מעמד לאורך זמן כי מתישהו מתחילות התעוררויות (זו עמידות לפי שיטת 'לילה טוב') ולכן חשוב שתתחילי ללמדה להירדם עצמאית לחלוטין בהדרגה. לגבי היקיצה מוקדם בבוקר, כיוון שהיא יודעת ששווה לה להתעקש כי בסוף את מוותרת ומתחילים את היום היא תמשיך לנהוג כך וכמובן שארבע זה לילה, הבעיה מתחילה שפעמים רבות זה אף הופך למוקדם יותר, לכן חשוב שתתעקשי עד שתירדם ותחילה זה ייקח זמן אבל אחרי פעם-פעמיים שתבין שצריך לישון היא תתחיל להקיץ מאוחר יותר,
גנית
1. שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים
22/02/2010 17:45
שלום רב, בתי בת שבעה חודשים ומזה חודש הרגלי השינה שךה השתנו לגמרי.מגיל חודש ועד חצי שנה נרדמה בהנקה ללילה שלם (שמונה תשע עד חמש שש בבוקר).לאחרונה ניסיתי להרדימה באופן עצמאי, שיטת הרם הורד. השיטה עבדה לזמן מה אבל עכשיו היא למדה לעמוד במיטה. היא מתעוררת בסביבות ארבע בבוקר, נעמדת, צוחקת ,מדברת ובעיקר מסרבת לחזור לישון. בסביבות שש אני מפסיקה לנסות ומוציאה אותה מהמיטה.
אני אובדת עצות ואשמח לאחת...
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. שינוי הרגלי שינה - שבעה חודשים
23/02/2010 12:57
הי,ברוב המקרים גם ילדים שנרדמים עם עזרה אבל ישנים לילות רצופים או ישנים טוב בלילה, זה לא מחזיק מעמד לאורך זמן כי מתישהו מתחילות התעוררויות (זו עמידות לפי שיטת 'לילה טוב') ולכן חשוב שתתחילי ללמדה להירדם עצמאית לחלוטין בהדרגה. לגבי היקיצה מוקדם בבוקר, כיוון שהיא יודעת ששווה לה להתעקש כי בסוף את מוותרת ומתחילים את היום היא תמשיך לנהוג כך וכמובן שארבע זה לילה, הבעיה מתחילה שפעמים רבות זה אף הופך למוקדם יותר, לכן חשוב שתתעקשי עד שתירדם ותחילה זה ייקח זמן אבל אחרי פעם-פעמיים שתבין שצריך לישון היא תתחיל להקיץ מאוחר יותר,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום