פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הירדמות עצמאית לבן 7 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כעת במהלך היום נרדם באמצעות טפיחות וששש.
בלילה לפני השינה נרדם בשיטת ה-5 דק', רוב ההרדמות קלות יחסית כמעט ללא בכי ויש שלוקחות שעה. ניסיתי ליישם את השיטה גם ביום אך לקח המון זמן והתנגש בזמני האוכל בנוסף הבכי היה הרבה יותר קשה ואינטנסיבי. גם באצמע הלילה יודע להרדים את עצמו מידי פעם אם לא שוב משתמשים בטפיחה לחישה.
במהלך הייום השינה מאוד בעיתית מאחר ואינו מחבר מחזורים וקם כל 30-40 דק' מקסימום ואני נאלצת להרדים אותו כמעט כל שעה כ-5 פעמים ביום.
אנחנו מעונינים ללמדו להירדם עצמאית, כיצד להוריד את הטפיחה לחישה בהדרגה במהלך היום?
אם ההרדמות הן קלות אז אפשר להמשיך הלאה, אם ההרדמות עדיין ארוכות ועם הרבה בכי לא הייתי מתקדמת עוד.
השלב הבא הוא להמשיך לשבת לידו אבל מבלי לתת מגע. אם הוא בוכה ללטף ולהרגיע אבל כשהוא רגוע להפסיק את המגע. כך עד שהוא יירדם ללא מגע.
בנוסף, אני ממליצה לך לבדוק את סמני העייפות, אם יש לו שינות קצרות מאוד יכול להיות שזיהוי הסמנים אינו נכון והוא הולך לישון כשהוא עייף מדי. ככל הנראה כך גם בהרדמות הערב שלוקחות הרבה זמן.
ובמקביל- להקפיד על טקס שינה קבוע.
1. הירדמות עצמאית לבן 7 חודשים
15/12/2013 16:44
שלום, יש לי תינוק בן 7 חודשים, עם הסטורית הרדמות לא קלה. כעת במהלך היום נרדם באמצעות טפיחות וששש.
בלילה לפני השינה נרדם בשיטת ה-5 דק', רוב ההרדמות קלות יחסית כמעט ללא בכי ויש שלוקחות שעה. ניסיתי ליישם את השיטה גם ביום אך לקח המון זמן והתנגש בזמני האוכל בנוסף הבכי היה הרבה יותר קשה ואינטנסיבי. גם באצמע הלילה יודע להרדים את עצמו מידי פעם אם לא שוב משתמשים בטפיחה לחישה.
במהלך הייום השינה מאוד בעיתית מאחר ואינו מחבר מחזורים וקם כל 30-40 דק' מקסימום ואני נאלצת להרדים אותו כמעט כל שעה כ-5 פעמים ביום.
אנחנו מעונינים ללמדו להירדם עצמאית, כיצד להוריד את הטפיחה לחישה בהדרגה במהלך היום?
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עצמאית לבן 7 חודשים
15/12/2013 19:21
ראשית, כדי לא לבלבל אותו מומלץ שכל ההרדמות יהיו באותו האופן.אם ההרדמות הן קלות אז אפשר להמשיך הלאה, אם ההרדמות עדיין ארוכות ועם הרבה בכי לא הייתי מתקדמת עוד.
השלב הבא הוא להמשיך לשבת לידו אבל מבלי לתת מגע. אם הוא בוכה ללטף ולהרגיע אבל כשהוא רגוע להפסיק את המגע. כך עד שהוא יירדם ללא מגע.
בנוסף, אני ממליצה לך לבדוק את סמני העייפות, אם יש לו שינות קצרות מאוד יכול להיות שזיהוי הסמנים אינו נכון והוא הולך לישון כשהוא עייף מדי. ככל הנראה כך גם בהרדמות הערב שלוקחות הרבה זמן.
ובמקביל- להקפיד על טקס שינה קבוע.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה