פרץ ערנות באמצע הלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. פרץ ערנות באמצע הלילה
02/01/2014 8:19
בוקר עייף..
בתי בת שבעה וחצי חודשים. כבר תקופה ארוכה הולכת לישון כל ערב באזור השעה שש וקמה למחרת בין שש לשבע עם הנקות במהלך הלילה שאותן אני מתכוונת לרווח. יונקת וממשיכה לישון. היא איתי בחדר במיטה מתחברת. התופעה של הלילות האחרונים: פשוט מתעוררת לגמרי באמצע הלילה, אחרי הנקה או כך סתם. מדברת ומזמרת עד שמתחיל קיטור של עייפות והיא כל פעם מתעייפת מאוד ומתעוררת מאוד. הלילה זה נמשך כשעתיים עד שממש היתה בעייפות יצר (ניסיתי לעזור לה להירדם תוך כדי בטפיחות לחישות והחזרת מוצץ. בסוך הורדמה על הידיים על חדי בעלי כי כולנו כבר סבלנו. השאלות שלי הן קודם כל מה זו התופעה הזו והאם זה קשור לגילה? אגב פרט חדוב- השינות ביום שהיו תמיד קצרות (4 שינות של 40 דקות) הופכות לשתיים או שלוש כשלפחות אחת ארוכה (כשעתיים).
כמו כן איך מומלץ להתמודד?
תודה לכן!
מאת: אורח/ת
2. פרץ ערנות באמצע הלילה
02/01/2014 9:09
היי,

אנחנו קוראים לתופעה הזו "עמידות לגורמי תלות". כלומר, ההנקה והשינה איתך שקודם עזרה כבר מתחילה פחות ופחות להשפיע. אין לזה קשר לגיל אלא להרגלי השינה.
כדי שחלונות הערות הללו יפסקו יש צורך להתחיל לנתק את הקשר בין האוכל והשינה וללמד אותה להירדם הירדמות עצמאית, מומלץ במיטה שלה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד