פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0פרץ ערנות באמצע הלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
בתי בת שבעה וחצי חודשים. כבר תקופה ארוכה הולכת לישון כל ערב באזור השעה שש וקמה למחרת בין שש לשבע עם הנקות במהלך הלילה שאותן אני מתכוונת לרווח. יונקת וממשיכה לישון. היא איתי בחדר במיטה מתחברת. התופעה של הלילות האחרונים: פשוט מתעוררת לגמרי באמצע הלילה, אחרי הנקה או כך סתם. מדברת ומזמרת עד שמתחיל קיטור של עייפות והיא כל פעם מתעייפת מאוד ומתעוררת מאוד. הלילה זה נמשך כשעתיים עד שממש היתה בעייפות יצר (ניסיתי לעזור לה להירדם תוך כדי בטפיחות לחישות והחזרת מוצץ. בסוך הורדמה על הידיים על חדי בעלי כי כולנו כבר סבלנו. השאלות שלי הן קודם כל מה זו התופעה הזו והאם זה קשור לגילה? אגב פרט חדוב- השינות ביום שהיו תמיד קצרות (4 שינות של 40 דקות) הופכות לשתיים או שלוש כשלפחות אחת ארוכה (כשעתיים).
כמו כן איך מומלץ להתמודד?
תודה לכן!
אנחנו קוראים לתופעה הזו "עמידות לגורמי תלות". כלומר, ההנקה והשינה איתך שקודם עזרה כבר מתחילה פחות ופחות להשפיע. אין לזה קשר לגיל אלא להרגלי השינה.
כדי שחלונות הערות הללו יפסקו יש צורך להתחיל לנתק את הקשר בין האוכל והשינה וללמד אותה להירדם הירדמות עצמאית, מומלץ במיטה שלה.
1. פרץ ערנות באמצע הלילה
02/01/2014 8:19
בוקר עייף..בתי בת שבעה וחצי חודשים. כבר תקופה ארוכה הולכת לישון כל ערב באזור השעה שש וקמה למחרת בין שש לשבע עם הנקות במהלך הלילה שאותן אני מתכוונת לרווח. יונקת וממשיכה לישון. היא איתי בחדר במיטה מתחברת. התופעה של הלילות האחרונים: פשוט מתעוררת לגמרי באמצע הלילה, אחרי הנקה או כך סתם. מדברת ומזמרת עד שמתחיל קיטור של עייפות והיא כל פעם מתעייפת מאוד ומתעוררת מאוד. הלילה זה נמשך כשעתיים עד שממש היתה בעייפות יצר (ניסיתי לעזור לה להירדם תוך כדי בטפיחות לחישות והחזרת מוצץ. בסוך הורדמה על הידיים על חדי בעלי כי כולנו כבר סבלנו. השאלות שלי הן קודם כל מה זו התופעה הזו והאם זה קשור לגילה? אגב פרט חדוב- השינות ביום שהיו תמיד קצרות (4 שינות של 40 דקות) הופכות לשתיים או שלוש כשלפחות אחת ארוכה (כשעתיים).
כמו כן איך מומלץ להתמודד?
תודה לכן!
מאת: אורח/ת
2. פרץ ערנות באמצע הלילה
02/01/2014 9:09
היי,אנחנו קוראים לתופעה הזו "עמידות לגורמי תלות". כלומר, ההנקה והשינה איתך שקודם עזרה כבר מתחילה פחות ופחות להשפיע. אין לזה קשר לגיל אלא להרגלי השינה.
כדי שחלונות הערות הללו יפסקו יש צורך להתחיל לנתק את הקשר בין האוכל והשינה וללמד אותה להירדם הירדמות עצמאית, מומלץ במיטה שלה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות