פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שיטת ה-5 דקות
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביומיים הראשונים השיטה עבדה טוב, בכה קצת ונרדם, לקח לו 20-60 דק' (כמו בשיטה הקודמת). בלילה נוצר שיפור בשינה, אך ביום, רגרסיה.
לאחר מכן, בהרדמות יום לוקח המון זמן עד שנרדם, לאחר השיר הקבוע והחשכת החדר, הוא משחק ומדבר לעצמו וכל פעם שאני נכנסת צוחק אלי יותר. ניסיתי לא להיכנס כלל ולא עזר, הוא לא בכה במשך שעתיים.
אני מנסה להרדים אותו בשעות די קבועות ובשפשוף עיניים ראשון. בנוסף, נכנס לחדר רק כדי לישון, כך שלבטח לא רואה את המיטה כמקום משחק.
ניסיתי להתחיל בלחישה טפיחה ואז לצאת מהחדר, וזה באמת מעצבן אותו וגורם לו להתחיל לבכות ולפעמים קצת מזרז אך אני חוששת לבלבל אותו.
מה עלי לעשות על מנת ללמדו שבמיטה ישנים?
איני מתמצאת בשיטת 5 דקות. הגישה שלנו שונה.
בכל מקרה, מה שאת מתארת שקורה ביום לא מראה שהוא לא יודע להירדם במיטה אלא נראה כי זמן השינה בכל זאת לא מאוד מדויק אולי הוא פחות עייף כי ישן טוב יותר במהלך הלילה?
אני מציעה לנסות להזיז מעט את השעות עד שתמצאי את הזמן הנכון יותר.
וכל עוד אין בכי אז אין צורך לגשת אליו.
1. שיטת ה-5 דקות
17/01/2014 16:23
בני בן 8.5 ח' עד לאחרונה נרדם בשיטת לחישה טפיחה לאחר מעבר דירה לא הצלחנו להרדימו יומיים שלמים והחלטנו לעבור לשיטת ה-5 דק'. ביומיים הראשונים השיטה עבדה טוב, בכה קצת ונרדם, לקח לו 20-60 דק' (כמו בשיטה הקודמת). בלילה נוצר שיפור בשינה, אך ביום, רגרסיה.
לאחר מכן, בהרדמות יום לוקח המון זמן עד שנרדם, לאחר השיר הקבוע והחשכת החדר, הוא משחק ומדבר לעצמו וכל פעם שאני נכנסת צוחק אלי יותר. ניסיתי לא להיכנס כלל ולא עזר, הוא לא בכה במשך שעתיים.
אני מנסה להרדים אותו בשעות די קבועות ובשפשוף עיניים ראשון. בנוסף, נכנס לחדר רק כדי לישון, כך שלבטח לא רואה את המיטה כמקום משחק.
ניסיתי להתחיל בלחישה טפיחה ואז לצאת מהחדר, וזה באמת מעצבן אותו וגורם לו להתחיל לבכות ולפעמים קצת מזרז אך אני חוששת לבלבל אותו.
מה עלי לעשות על מנת ללמדו שבמיטה ישנים?
מאת: אורח/ת
2. שיטת ה-5 דקות
19/01/2014 13:11
היי,איני מתמצאת בשיטת 5 דקות. הגישה שלנו שונה.
בכל מקרה, מה שאת מתארת שקורה ביום לא מראה שהוא לא יודע להירדם במיטה אלא נראה כי זמן השינה בכל זאת לא מאוד מדויק אולי הוא פחות עייף כי ישן טוב יותר במהלך הלילה?
אני מציעה לנסות להזיז מעט את השעות עד שתמצאי את הזמן הנכון יותר.
וכל עוד אין בכי אז אין צורך לגשת אליו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה